Pokazuje rezultate 1 do 50 od 608

Tema: Odbrojavanje 4/2020 by Himalaya

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Jutro cure.

Garawa žao mi je. Ali ja još držim fige da M ne dođe, a plus se pojavi.

Ivchy jesi radila test?

Beck heheheh A i ja sam to čak pomislila na početku, s obzirom da stvarno postoji mogućnost, ali praktički mogu reći da nemam nikakve simptome što me malo brine općenito je li sve ok. A mislim da ako nosiš blizance da bi simptomi trebali biti i izraženiji. Planiram u petak ići vaditi betu. Išla sam gledati koji dan ciklusa je Himalaya išla i ako se ne varam bio je 36dc (nezz točno koji dpo). Ja ću ići dan prije pa me baš zanima rezultat u odnosu na Himalayu.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Klooo prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure.

Garawa žao mi je. Ali ja još držim fige da M ne dođe, a plus se pojavi. [emoji813]

Ivchy jesi radila test?

Beck heheheh [emoji813] A i ja sam to čak pomislila na početku, s obzirom da stvarno postoji mogućnost, ali praktički mogu reći da nemam nikakve simptome što me malo brine općenito je li sve ok. A mislim da ako nosiš blizance da bi simptomi trebali biti i izraženiji. Planiram u petak ići vaditi betu. Išla sam gledati koji dan ciklusa je Himalaya išla i ako se ne varam bio je 36dc (nezz točno koji dpo). Ja ću ići dan prije pa me baš zanima rezultat u odnosu na Himalayu.
    Ja sam imala trojke pa nisam imala ni jedan simptom..i beta bila 58 na 14dno

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam imala trojke pa nisam imala ni jedan simptom..i beta bila 58 na 14dno

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    Ahaaa...a da onda je očito individualno. Bitno da ja cili dan računam i uspoređujem.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •