Pokazuje rezultate 1 do 50 od 608

Tema: Odbrojavanje 4/2020 by Himalaya

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Danas definitivno zovem IVF u Zagrebu za daljnji dogovor. Možemo ovako ciljati odnose još sto godina (nije da ih više nećemo ciljati, jel ) al očito bez obzira na sve uredne nalaze problem negdje postoji, ili ga nema pa se kod nas radi o idiopatskoj neplodnosti. Kako god, vidjet ćemo što za dalje jer ovako vrijeme prolazi a mi se s mrtve točke maknuli nismo.
    Vidjet ću još sa ovim mojim novim ginekologom hoćemo li ovaj mjesec ić s folikulometrijama uz neku terapiju. U pojam me ubija i činjenica da smo zadnji spermiogram radili u 5.mjesecu, realno od tada se on mogao promijeniti a u našem gradu to nigdje ne možemo obaviti osim u bolnici koja me lagano odj....a kad sam ih pitala dal se barem spermiogram može obaviti kod njih.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lotus, Garawa žao mi je ali samo hrabro dalje!
    Lotus super, zovi ih - očito negdje zapinje.
    Ja uvijek tako prepričavam slučaj svoje sestre koja je 2 godine pokušavala, svi nalazi uredni i njoj i mužu. I odustali, krenuli izlaziti, oboje krenuli trenirati i zdravo se hraniti - i bum... Totalno neplanirano evo plusa. Tako da tko zna što je bilo potrebno da se poklopi sve...
    Kloo ma ja na tvom mjestu bi išla već sada sigurno. Ak se neće nešto do kraja vidjeti onda izvadi betu!
    Ivchy nadam se da će uskoro doći - ili ne (ali zbog plusa)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •