Lotus, tako sam se i ja osjećala.Kod mene je bio i problem što sam bila pod ogromnim utjecajem tuđih iskustava u grupama i na forumu i to mi je stvaralo anksioznost jer sam stalno razmišljala i umišljala dijagnoze koje nisu postojale odnosno tuđe dijagnoze prigrlila sam kao svoje. Međutim, na kraju se pokazalo istinito ono što je doktorica rekla - upitne ovulacije. Vodili smo se kao idiopati. Razmišljali smo o zg jer svi iz Rijeke žele otić i u grupi su većinom cure pisale kontra humane u Rijeci. To me izluđivalo jer sam se osjećala krivom i neuspješnom u startu. Tad sam se maknula od svega i svih grupa i jako me razveselila informacija da je Rijeka imala uspješnu jesen i da su mnogi parovi ostvarili trudnoću. U drugim mpo centrima se isto trenutno čeka zbog korone, situacija je katastrofa i ako možete privatno, sigurna sam da će vas neka mpo privatna klinika primiti. Zapravo ono što ti želim reći je sljedeće - napravi ono što vi smatrate da je najbolje u ovoj situaciji, ali nemoj nešto raditi jer si pod utjecajem tuđih iskustava. Znam da budala uči na vlastitim, a pametan na tuđim greškama... Međutim imate godine zbog kojih si možete priuštiti još par mjesec dana razmišljanja za donijeti odluku. Ne sugeriram ništa samo ne bih željela da se emotivno i financijski iscrpiš, a možda ćete već u siječnju moći krenuti s postupkom u Ri. Jako dobro znam kako se osjećaš i oprosti ako sam se previše uplela u tvoj osobni prostor.
Grlim sve cure!