Stranica 8 od 13 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 351 do 400 od 608

Tema: Odbrojavanje 4/2020 by Himalaya

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Mozda je cista u pitanju pa zato nemas M ako test neg.

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
    Pa sigurno

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Citiraj IvchyOs prvotno napisa Vidi poruku
    Pa sigurno
    I znači ti i dalje nisi test umočila?

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Garawa prvotno napisa Vidi poruku
    I znači ti i dalje nisi test umočila?
    Nemam muda za dva minusa u tako kratkom roku

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

BelleA, eh, da opuštenost rješava probleme bilo bi nas tu više sa pozitivnim testovima i trbusima
    Ja danas bila vadit prolaktin, nalaz će bit sutra tako da za četvrtak imam sve papire i spremni smo za konzultacije.
    Klooo, neka sve bude okej i javi nam se

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Nemam muda za dva minusa u tako kratkom roku
    Pa napravis i gotovo...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Klooo, kad ides na uzv???

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Klooo javi nam se

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Bok cure.

Dakle ovako. Duplići suuuuuuuuuuu.

Dvije su pravilne gestacijske vrećice, ali u jednoj se za sad vidi plod u drugoj još ne. Tako da možda na kraju bude i jedan, ali on je optimističan s obzirom da je pravilna GV. Moguće da se jedna jajna stanica oplodila kasnije. Ne znam ni ja. Idem na kontrolu opet za 2 tjedna pa ćemo vidjeti. Nadam se da će tada dva srčeka kucati na najjače.
    Čim sam izašla iz doma zdravlja odmah sam se rasplakala. Predug mi se činio taj put do auta da MM pokažem sliku.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Klooo, mi se zekali za dupliće- kad ono stvarno moguće. Možda to budu i dva srca junačka
    Ma samo neka sve bude u redu i s tobom i bebom/bebačima u konačnosti

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Awiiii slatko!!!! Nisam dugo čula za blizanačku trudnoću.

Super zvuči i doktor optimistično, tako da samo hrabro i veselo! Nemoj nas zaboraviti na temi javi nam se koji put.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Klooo, znala sam! Bravo! Čestitam draga! Koliko si trudna? Baš, baš super! Ajme koji lijepi Božić u vašoj obitelji. Javljaj nam sve!

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Lotus daaa. Ajme nadam se da hoće. Pitala sam ga što ako kao od ovog drugog ne bude ništa. Rekao je da će ga samo ovaj prerasti i to je to. Nadam se da neće doći do toga. I da će biti sve ok.

Mašnice ma neću ja još nigdi. Mislila sam tek kad čujem srčeko otvoriti novo odbrojavanje. Ako je to ok?

I ne znam jel to protiv nekih pravila ili nešto, ali Beck s obzirom da ti se nisu javile cure koja bi preuzela listu, mogu te ja zaminiti do novog odbrojavanja ako želiš? Možda se do tad netko pridomisli.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj Himalaya prvotno napisa Vidi poruku
    Klooo, znala sam! Bravo! Čestitam draga! Koliko si trudna? Baš, baš super! Ajme koji lijepi Božić u vašoj obitelji. Javljaj nam sve!
    Himalaya hvala ti Ma tek 5+2. Najbolji Božić ikad stvarno. Cijelo jutro mi je knedla stajala u grlu. Baš me bilo strah. Imam noćne more od prazne gestacijske, ali kad je on rekao da su dvije i da se u jednom i vidi plod kamen mi je pao sa srca.

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Klooo ajme!!!
    Čestitam! Ajme pa nema ljepšeg poklona!

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Ivchy hvala ti. Ja držim fige za tebe skroz. Svaki dan škicam jesi stavila kakvu slikicu.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Klooo draga, cestitam od svega srca[emoji173]

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Prva tura klomifena i odmah dva... PREDIVNOOOO

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Kloo poslala sam ti PP

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Ljube hvala ti punooo

Da stvarno. I to minimalna doza. Ali mi se povećao dosta lijevi jajnik pa sad ne znam je li to velik problem ili ne. Rekao je da je dobro što nema neke slobodne tekućine, ali ga nisam pitala detalje. Samo sam gledala u sliku s ultrazvuka

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj ljube555 prvotno napisa Vidi poruku
    Kloo poslala sam ti PP

Ljube odgovorila sam ti.

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Zvala sam gin. Dobila sam duphaston da izazovu krvarenje ukoliko test sutra bude negativan

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Čestitam Klooo!!!!

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Garawa fala tii

Lotus javi nalaze prolaktina. Mene taj prolaktin uvik zanima.

Beck di si nam ti? Kad ideš kod ginekologice?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Klooo prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube hvala ti punooo [emoji813]

Da stvarno. I to minimalna doza. Ali mi se povećao dosta lijevi jajnik pa sad ne znam je li to velik problem ili ne. Rekao je da je dobro što nema neke slobodne tekućine, ali ga nisam pitala detalje. Samo sam gledala u sliku s ultrazvuka [emoji38]
    Piji vise vode...zbog jajnika

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lista za
    7.12.2020.

(Ne) čekalice

Klooo ~~~~~~~~~ 38.dc +
    IvchyOs ~~~~~~~~ 34.dc
    Mašnica ~~~~~~~~ 31.dc

Odbrojavalice

Beck ~~~~~~~~~~ 13.dc
    ljube555 ~~~~~~~~ 11.dc
    Garawa ~~~~~~~~ 5.dc
    Lotus5 ~~~~~~~~~ 5.dc
    BelleA ~~~~~~~~~ 3.dc

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Klooo ja sam znala da su duplići i nisam se šalila :D
    Ivchy i si bogme čeličnog karaktera - ja sam znala i nakon kaj mi M dođe umakati test jer ono - možda je implantacija - di nebi da mi tako kasni
    Ali razumijem, mislim ako ti ne dođe još koji dan hoćeš se javiti ginekologu ili što? nadam se da nije cista i slično...

Kod mene se danas pojavila egg sluz, čekam još da mi se pripiški pa da trakicu umočim, a akciju smo ionako isplanirali za danas, sri i petak. Opet će biti ciklus normalne duljine čini mi se, jeeej!
    Kloo ma ne treba, budem ja vodila dalje nego sam čisto mislila ako netko ima želju i volju... Ti ćeš još malo pa i u drugu temu ali neka ))

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Klooo prekrasnooooooooo!

Napiši nam recept za blizance <3

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Ivchy navijam za sutra.

Ljube fala ti. Inače pijem jako malo vode. Sad sam počela paziti da popijem čim više.

Beck hehehe daaa. Ti si odma rekla i evo pogodila. Super za sluz i što se bliži ovulacija. Uhvati taj peak čim prije i budite vrijedni, a mi držimo fige i navijamo. Beck ako se predomisliš za listu slobodno javi.

BelleA hehehe hmmm recept. Pa bila sam fizički jako puno aktivna ovaj ciklus i prethodni zapravo. Puno smo planinarili. Brala masline dok sam bila na klomifenu Nije za pohvaliti se al akcije smo doslovno odradili. I nakon ovulacije sam malo stala na loptu i sve laganini. Ali mislim da je kod mene najviše za dupliće ipak zaslužan klomifen.

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Što mislite, da napravim test sutra ili da pričekam kako mi savjetuje gin.? Počela sam s tim duphastonima i trebam ih uzimati 5 dana, ako ne izazovu krvarenje unutar tjedan dana moram se javiti na UZV. Čitala sam puno o tim cistama uz klomiće i uvjerena sam da je to slučaj kod mene s obzirom na moje prethodne probleme. Uopće mi se ne testira zapravo. Baš sam kukavica

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Klooo tvoja divna vijest danas mi je popravila dan

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Što mislite, da napravim test sutra ili da pričekam kako mi savjetuje gin.? Počela sam s tim duphastonima i trebam ih uzimati 5 dana, ako ne izazovu krvarenje unutar tjedan dana moram se javiti na UZV. Čitala sam puno o tim cistama uz klomiće i uvjerena sam da je to slučaj kod mene s obzirom na moje prethodne probleme. Uopće mi se ne testira zapravo. Baš sam kukavica
    Ivchy uzimaš dvije tablete na dan ili?

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Ivchy uzimaš dvije tablete na dan ili?
    Ne, zasad jednu

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Gle možda sam u krivu, ali ja bi svakako napravila test prije nego prekinem s Duphastonom. Jer u slučaju da jesi trudna možda je bolje da ne prekineš terapiju. Ja pijem dvije i pit ću sigurno tri četiri miseca. Znam da ti je teško i da se ne želiš razočarati, ali možda ti je bolje da vidiš na čemu si i da onda ideš dalje. Znam da svaki novi ciklus kad ideš iznova ostavi trag na nama. Mene jedino strah u slučaju da nije trudnoća nego možda samo neki manji problem da ti se to ne pogorša s vremenom. Kad god odlučiš napraviti test tu sam za tebe. I znaš da navijam.

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Gle možda sam u krivu, ali ja bi svakako napravila test prije nego prekinem s Duphastonom. Jer u slučaju da jesi trudna možda je bolje da ne prekineš terapiju. Ja pijem dvije i pit ću sigurno tri četiri miseca. Znam da ti je teško i da se ne želiš razočarati, ali možda ti je bolje da vidiš na čemu si i da onda ideš dalje. Znam da svaki novi ciklus kad ideš iznova ostavi trag na nama. Mene jedino strah u slučaju da nije trudnoća nego možda samo neki manji problem da ti se to ne pogorša s vremenom. Kad god odlučiš napraviti test tu sam za tebe. I znaš da navijam.
    Hvala ti
    Držim fige da oba tvoja srčeka uskoro kucaju

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Hvala ti
    Držim fige da oba tvoja srčeka uskoro kucaju
    Hvala ti Ivchy do neba. I ja se nadam.

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Evo za dobro jutro jedan veliki lijepi debeli - za mene na testu. Kao što sam i očekivala. Nadam se da ću čim prije prokrvariti da mogu dalje s terapijom i pokušajima

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Evo za dobro jutro jedan veliki lijepi debeli - za mene na testu. Kao što sam i očekivala. Nadam se da ću čim prije prokrvariti da mogu dalje s terapijom i pokušajima
    Žao mi je.. baš sam se nekako nadala da će te iznenaditi +

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Ivchy i meni je žao. I ja sam se nadala da će te iznenaditi plus. Samo hrabro dalje.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ivchy glava gore...ipak smo se potajno nadali plusiću. Idemo dalje!

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Ivchy, zao mi je!!!

Klooo, pisi nesto..dal krenuli kakve simptome???

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lista za
    8.12.2020.

(Ne) čekalice

Klooo ~~~~~~~~~ 39.dc +
    IvchyOs ~~~~~~~~ 35.dc
    Mašnica ~~~~~~~~ 32.dc

Odbrojavalice

Beck ~~~~~~~~~~ 14.dc
    ljube555 ~~~~~~~~ 12.dc
    Garawa ~~~~~~~~ 6.dc
    Lotus5 ~~~~~~~~~ 6.dc
    BelleA ~~~~~~~~~ 4.dc

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Klooo da stvarno, gdje su simptomi? Ima li čega?
    Ivchy a jbmu... Baš mi je žao... Držim fige da što prije dobiješ pa onda glavu gore u novom ciklusu!
    Mi smo u akciji, trakice su jucer i jutros bile tamnije nego inače. Tako da mislim da bi peak mogao večeras ili sutra biti.

Ne znam kad ću kod gin jer su me zvali da odgode, doktora nema (ne znam je li u izolaciji ili ima koronu)...
    Sve mi više ta korona ide na živce, pogotovo zbog ovakvih stvari... Jedva čekam iskreno da sve to prođe....

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Ivchy, žao mi je jako. Baš sam se ponadala.

Beck, držim palčeve! Samo vi pokrivajte sve što se može!

Klooo, puno tekućine moraš pit baš kao što kaže Beck i puno mokriti. Cure na humanoj su pile iso sport, ali ne znam je li to ok i za trudnoću. To se dogodi zbog stimulacije jajnika.

Mi smo imali pregled. Sve je super.

Šaljem puse svim curama!

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Hej cure.

Ma nema ništa od mojih simptoma još. Ok bolne grudi, ali ni približno kao što mi je bilo prošlu trudnoću kad sam morala na pobačaj. Imam malo povišenu temperaturu. Tako se nekako i osićam. Jutros sam išla vaditi krv. Sestra na ulazu je mislila da imam koronu, ali sam joj rekla da sam trudnica pa je rekla da je to normalno. Jedino što je meni dosta trbuh iskočio. Baš mi se kuži, a gubim na kilaži.

Himalaya kako ti stojiš sa simptomima?

Beck a joj baš mi je žao zbog ginekologa. Veselila sam se tome što ideš. Da vidimo što će ti reći. Držim fige da dobiješ termin čim prije.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Došao mi nalaz prolaktina, meni je 552, referentni interval je od 102 do 496. Ne znam je li to za zabrinuti se ili ne. Ima li tko iskustva?

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Citiraj lotus5 prvotno napisa Vidi poruku
    Došao mi nalaz prolaktina, meni je 552, referentni interval je od 102 do 496. Ne znam je li to za zabrinuti se ili ne. Ima li tko iskustva?
    Lotus mislim da se ne moraš previše brinuti. Ali odi kod endokrinologa ili svog doktora opće prakse da vidiš hoće li te slati na daljne pretrage. Svakako spomeni da pokušavate ostvariti trudnoću. Povišen prolaktin zna biti problem pri ostvarivanju trudnoće,a u trudnoći i kad dojiš je to sasvim normalno da je povišen. Možda će te poslati na MR, a možda će ti samo dati terapiju. S obzirom da ti nije strašno povišen mislim da ćeš to brzo srediti.
    Meni dosta prolaktin reagira na stres i s njim sam imala dosta problema. Super je što su ti redovne menstruacije. To je dobar znak. Obrati pozornost na iscjedak iz dojke.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Lotus, jesi li se pridržavala uputa za vađenje prolaktina? Buđenje 3 sata prije, mirovanje u čekaonici pola sata...? Moj je bio uvijek bio povišen, ali uvijek oko gornje granice ili iznad. Jednom sam se pridržavala uputa i bio je 498. Na humanoj nisu ni trepnuli jer kao nije jako povišeno, a s time se složio i moj ginekolog. Uglavnom pripisali su to stresu. Ako si hodala do bolnice, nanervirala se ujutro zbog parkinga, vožnje... Možda ti je tu uzrok povišenom prolaktin. Ja se na tvom mjestu ne bih previše brinula, ali mislim da je ok da ginekolog malo potraži uzroke. Čisto da eliminirate povišen prolaktin kao prepreku za trudnoću.

Klooo, mučnine su mi na sreću prošle iako nisam povraćala bile su gadne. Ostala su mi dva balona umjesto grudi, umor i pritisak u trbuhu. Sve u svemu, zadovoljna sam trudnoćom iako mi nije bilo blaženo stanje do sad hahaha Mučnine i zatvor su me izmučili.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Himalaya, što se tiče uputa-vadila krv 3 sata nakon buđenja, sjedila prije pola sata, i tog se jutra čak nisam nervirala nešto previše oko ovih stvari što si spomenula hahaha.
    Da se inače nerviram oko posla i oko ove naše situacije-svakako haha.
    Pokazat ću nalaz liječniku kad budem išla.
    Čitala sam i da se više puta mora vaditi taj prolaktin da bi se dobila stvarna slika, ako sam dobro shvatila.
    Posljednje uređivanje od lotus5 : 08.12.2020. at 14:54

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Eh Lotus ja nemam iskustva još s tim.
    Čitala sam simptome povišenog prolaktina i nemam ih. Da li ste vi kojima je prolaktin viši imale taj iscjedak iz dojke ili nešto drugo od simptoma što bi upućivalo na povišeni prolaktin?

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Ovo mi je prvi put ikad da sam vadila prolaktin, upravo zbog poteškoća sa začećem. Simptoma nemam nikakvih.

Stranica 8 od 13 PrviPrvi ... 678910 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •