Stranica 9 od 13 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 401 do 450 od 608

Tema: Odbrojavanje 4/2020 by Himalaya

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Himalaya uuu znači prošle su mučnine. Meni je brzo prošlo, ali virujem da tebi i nije baš. Jel se hematom povuka ili?

Ja sam od simptoma povišenog prolaktina imala izražene glavobolje (ali onako da me toliko probode da moram čučnuti). Iscjedak iz dojke i nisam imala mengu. To su što ja znam glavni simptomi. Ali meni je dijagnosticiran makroprolaktinom tj. tumor na hipofizi tako da su moje vrijednosti bile višestruko više. Tad su me odmah bili isprepadali da ja neću nikad imati djecu. Lotus svakako bih se konzultirala s doktorom da vidiš što će ti reći.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj lotus5 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovo mi je prvi put ikad da sam vadila prolaktin, upravo zbog poteškoća sa začećem. Simptoma nemam nikakvih.
    Prolaktin zna skociti zbog stresa... i on ti sprecava zacece... nesmije biti visoki tako...

Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Moj prolaktin 153

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Beck, nisam imala iscjedak, ali nisam imala ni pravilne cikluse i upitne ovulacije. Mislim da je kod mene općenito hormonalni disbalans bio problem - inverzija lh i fsh, povišen amh i blago povišen prolaktin. Međutim, doktori su ti negirali jer je sve bilo povišeno malo iznad granice pa smo se vodili kao idiopati.

Lotus, a kao pravilno ga je nekoliko puta vadit, a to te šalju kad ti je dosta povišen. Mojoj kolegici je bio 900 i nešto pa je išla na to vađenje prije taloženja, nakon taloženja i "ne znam više kako" te joj je nalaz bio super. Nije morala više ponavljati. Nadam se da će tako biti i kod tebe.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Isla sam bas pogledati i moj nalaz, prolaktin mi je336 u granicama. Ja evo prijavljujem smeđarenje i mislim da cu sutra procuriti. Nije da se ne veselim. Valjda me nece zeznuti sada...zvala i gina, taman i papa test dosao uredan, dakle za zahvat spremna. Wohoo
    Posljednje uređivanje od mašnica : 08.12.2020. at 19:38

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Jutro.. kako ste svi..
    Ja sam u najdosadnijem dijelu ciklusa.. ovih par dana poslije M sporije prolaze od ona dva tjedna čekanja

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Garawa prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro.. kako ste svi..
    Ja sam u najdosadnijem dijelu ciklusa.. ovih par dana poslije M sporije prolaze od ona dva tjedna čekanja
    Jutro...ja sam isto kako i ti[emoji4]

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lista za
    9.12.2020.

(Ne) čekalice

Klooo ~~~~~~~~~ 40.dc +
    IvchyOs ~~~~~~~~ 36.dc
    Mašnica ~~~~~~~~ 33.dc

Odbrojavalice

Beck ~~~~~~~~~~ 15.dc
    ljube555 ~~~~~~~~ 13.dc
    Garawa ~~~~~~~~ 7.dc
    Lotus5 ~~~~~~~~~ 7.dc
    BelleA ~~~~~~~~~ 5.dc

Mašnice nisam ti još uvijek pisala 1dc - pa javi, budem sutra izmjenila ako treba.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Da, danas mi je 1dc. Iduci tjedan zahvat sve dogovoreno ceka me samo covid test.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Bok cure. Kako ste?

Ljube jesi ti počela piškiti po trakicama?

Beck jesi uhvatila peak?

Garawa želim da ti što prije prođe ovaj period do O. Tad će bar biti neke akcije A onda da ti iza toga još brže prođe ona dva glupa tjedna. Naravno svim curkama to želim jer je to stvarno muka.

Mašnice već sad držim fige za zahvat. Neka sve dobro prođe i da se čim prije oporaviš i u akciju.

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Himalaya baš lijepo što je sve super, neka tako nastavi biti

Kod mene isto ništa, pokrili jučer ujutro i danas ćemo navečer.
    Jutros sam pišnula trakicu i bio je peak, jučer navečer nije još uvijek bila pozitivna ali je bila blizu.
    Tako da ako još danas i sutra pokrijemo bit će super, ja ću biti eto zadovoljna konačno s rasporedom hahah.
    Ali da odrađujem - apsolutno... Još mi je nekako loše zadnjih par dana, pa radimo od doma i neda mi se apsolutno ništa a kamoli akcija svaki dan ali neka smo mi pokrili sve.
    Pa da vidimo.

Također nakon što prođe O dragi se naručuje na spermio i kod urologa. On je ćak sad to sam inicirao iako je dogovor bio da čekamo da vidimo rezultate za ovaj ciklus. Tako da i to ćemo obaviti pa ćemo vidjeti što dalje.

Kako ste vi cure?

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Klooo prvotno napisa Vidi poruku
    Bok cure. Kako ste?

Ljube jesi ti počela piškiti po trakicama?

Beck jesi uhvatila peak?

Garawa želim da ti što prije prođe ovaj period do O. Tad će bar biti neke akcije A onda da ti iza toga još brže prođe ona dva glupa tjedna. Naravno svim curkama to želim jer je to stvarno muka.

Mašnice već sad držim fige za zahvat. Neka sve dobro prođe i da se čim prije oporaviš i u akciju.
    Jesam draga... danas je nagli skok na trakice..pa predpostavljam da ili danas ili sutra peak...

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Kod mene ništa posebno za "prijaviti".
    Ovaj mjesec, osim tih konzultacija i folikulometrija neće biti posebnijih događanja, osim akcijanja hahaha
    Tamo prije Božića mi ročkas al sve mi se čini da neće biti nekog posebnog većeg slavlja s obzirom na epidemiološku situaciju.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Meni krece akcija od danas i iduca dva dva dana... boze tko bude to izdrzao... iduca M trebala bi doci 25.12

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ljube danas i sutra cisto dovoljno...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Ljube danas i sutra cisto dovoljno...
    Pa tako valjda i bude[emoji1787]

Posljednje uređivanje od ljube555 : 09.12.2020. at 14:34

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Beck nadam se da neće ni biti potrebe za spermiogramom. Ali pohvalno od TM što je sam predložio s obzirom da znamo sve da je to njima malo problem. I baš mi je drago da si zadovoljna rasporedom akcije . Nije bitno što samo odrađuješ. I mi smo pa je evo uspilo.

Ljube ma budete vi to. Kad se krene lakše je.

Beck i Ljube vas dvije nam sad idete u duetu. Šaljem vam pozitivne vibracije za ovaj ciklus.

Lotus kad ti je ročkas da se sjetimo čestitati? Mislim naravno ako to želiš podijeliti.

Moram priznati da je mene užasno strah akcije u ovom ranom stadiju trudnoće. Nije pohvalno, ali nakon O nismo ni jednom.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Klooo prvotno napisa Vidi poruku
    Beck nadam se da neće ni biti potrebe za spermiogramom. Ali pohvalno od TM što je sam predložio s obzirom da znamo sve da je to njima malo problem. I baš mi je drago da si zadovoljna rasporedom akcije [emoji38]. Nije bitno što samo odrađuješ. I mi smo pa je evo uspilo.

Ljube ma budete vi to. Kad se krene lakše je. [emoji38]

Beck i Ljube vas dvije nam sad idete u duetu. Šaljem vam pozitivne vibracije za ovaj ciklus.

Lotus kad ti je ročkas da se sjetimo čestitati? Mislim naravno ako to želiš podijeliti.

Moram priznati da je mene užasno strah akcije u ovom ranom stadiju trudnoće. Nije pohvalno, ali nakon O nismo ni jednom.
    Hvala draga!!!!

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Majko mila..
    Jesam ja jedina ovdje koja s guštom pokriva to sve.. haha i kad treba i kad ne treba

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Majko mila..
    Jesam ja jedina ovdje koja s guštom pokriva to sve.. haha i kad treba i kad ne treba
    Nisi

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Garawa, hahahhah, ali i Ivchy se pridružuje! Svaka čast haha
    Posljednje uređivanje od Himalaya : 09.12.2020. at 18:59

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Lh trakica blizu peaka a od sluzi nema ni S

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Citiraj IvchyOs prvotno napisa Vidi poruku
    Nisi
    To te ja pitam

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Klooo ma ako budem T ne želim vidjet akcije sve tamo dok ne rodim uspješno
    Jer meni kmse sve to čini čudno i osjetljivo, ne znam kalo bi haha
    Neka cure vi uživate, eco meni je danas isto bilo dobro... Mislim uvijek mi je dobro - ali nije baš da mi se nekad da, ja sam malo lijena očito :/
    Ljube držim fige, meni bi isto vještica trebala stići 25.12.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj Beck prvotno napisa Vidi poruku
    Klooo ma ako budem T ne želim vidjet akcije sve tamo dok ne rodim uspješno [emoji38]
    Jer meni kmse sve to čini čudno i osjetljivo, ne znam kalo bi haha
    Neka cure vi uživate, eco meni je danas isto bilo dobro... Mislim uvijek mi je dobro - ali nije baš da mi se nekad da, ja sam malo lijena očito :/
    Ljube držim fige, meni bi isto vještica trebala stići 25.12.
    I tebi drzim fige!!!

Ali ja nemam sluzi pa sumnjam da bude opet ista od toga ... sve sumnjam da sluz stvara probleme

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Žene drage, pa dal vjerujete da još ni M od menge kod mene.... Sad sam već na Vi sa živcima

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Piješ duphaston još?

IvchyOs avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Piješ duphaston još?
    Da, još dva dana. Već vidim kako ću završiti na UZV-u sa nekim lošim vijestima.

Datum pristupanja
    May 2019

Početno

Ne mora biti.. može ona doći i nakon što prestaneš piti..
    Bitno je da si u kontaktu s liječnikom..

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Što se tiče akcije u T čula sam svašta hahaha. Jedna prijateljica kaže da je bila kao ludi zeko dok muž od druge prijateljice kaže da mu je tamo pred kraj T bilo nekako "freaky" akcijat i bit svjestan velikog trbuha i bebe u njemu hahaha Znat ćemo reć valjda ubrzo iz svog iskustva

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure, dal vama nakon odnosa iscuri sta van sjemena ili??? I kako stojite sa tom sluzi

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Jutro cure.

Ljube i kod nas uvijek iscuri vani. Kod mene isto od sluzi nula bodova.

Ivchy ja bih nakon Duphastona dobila za nekih 3 dana. Tako da sačekaj par dana nakon što popiješ, ako ne dođe javi se ginekologu.

Meni je ostao strah od prošle godine kad sam bila trudna. Točno sam si nakon jednog odnosa pomislila i dobila neki osjećaj kako nešto nije u redu. Bez obzira što znam da je to bila nekakva kromosomska pogreška i da nitko tu nije ništa mogao napraviti, ali evo u ovoj situaciji smo razum i ja na vi. Al iskreno i MM ima isti strah. Tako da smo skupa u tome.

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Ljube i Beck koji lijepi dan da ne dođe M! Držim fige cure.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Jutro cure! Ljube normalno je da iscuri van, ne moze sve ni ostati unutra, to su ipak milijuni spermica u pitanju hehe...a opet samo taj jedan nam je potreban hehe.

Ja imam pitanje za egg white iscjedak i ovulaciju koje pratite. Meni se ovaj ciklus potrefila i sluz i lh trakice tamne 2 dana i nakon 2 tjedna tocno ovulacija.
    Ciklus prije prvo sam imala sluz pa tek onda lh potamnila...jel ima uopce ikakvog pravila jeste vi sto primjetile? Kak je kod vas?

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Ljube, nama je isto znalo iscurit i kad bih dubila na glavi pola sata. Mislim da je normalno da nešto iscuri.

Mašnice, meni je najobilnija sluz bila dan prije ovulacije. Doktorica mi je rekla da čim se pojavi sluz vrijeme je za akciju.

Ivchy, možda nisi imala ovulaciju ovaj mjesec tj možda je produženi ciklus? Trebala bi dobiti kad prestaneš pit duphastone.

Mi imamo zabranu keksanja, ali moram reć da se jedva suzdržavam. Strašno...ja nisam nikad bila previše napaljena, ali ovo u trudnoći ne znam što je. Čak i sanjam seks. Ne smijemo se ni "poigrati" na drugi način još neko vrijeme, ali vidim da je M suzdržan i da mu je malo frka.

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Jutro cure! Ljube normalno je da iscuri van, ne moze sve ni ostati unutra, to su ipak milijuni spermica u pitanju hehe...a opet samo taj jedan nam je potreban hehe.

Ja imam pitanje za egg white iscjedak i ovulaciju koje pratite. Meni se ovaj ciklus potrefila i sluz i lh trakice tamne 2 dana i nakon 2 tjedna tocno ovulacija.
    Ciklus prije prvo sam imala sluz pa tek onda lh potamnila...jel ima uopce ikakvog pravila jeste vi sto primjetile? Kak je kod vas?
    Kod mene ako bude zna biti malo malo ali dva dana prije same O

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Beck, ti ulovila peak???

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Hej cure,

Ljube jesam - meni je jučer ujutro bio baš peak a danas su mi još uvijek pozitivne lh trakice.
    Meni sluz krene oko 3 dana prije peaka.
    Prije sam je imala onako nezamjetno ali od kad pijem noćurak toga bude baš jako obilno.
    Najviše sluzi imam tako 1 dan prije peaka i na dan peaka - onda već krene slabiti (još je bude ali ne baš tako puno).
    Uglavnom ja nemam s tim problema zaključili smo - a zaslugu dajem djelomično noćurku
    Uz sluz ja osjetim i 2-3 dana prije peaka bolove kao zatezanje dolje.

I ja sam sad krenula prakticirati da čim vidim da mi se sluz pojavljuje krećemo u akciju - tako smo ovaj mjesec stvarno super pokrili.

A za ovo da iscuri sve van nakon odnosa - i meni je tako. Nekad odmah a nekad tek kad ustanem, najgore ako se nakašljem nekad baš osjetim to ... Sory cure na detaljnom opisu ali ne mogu si pomoći hahah
    Ovaj ciklus sam se pobrinula da bar 1 sat odležim nakon odnosa, stavim jastuk pod guzu i ručnik - i probam se ne micati da ne iscuri baš sve odmah. Rekla bih da mi pola iscuri a pola ne odmah nakon odnosa.

Također koliko sam čitala i mora to kad tad iscuriti sve jer je to samo sjemena tekućina koja kao i naša sluz pomaže plivačima da se lakše kreću.

A još jedna stvar koju sam čitala i koja mi je možda malo odbojna - i to na nekom američkom forumu - da si ženske nakon odnosa tutnu onu menstrualnu čašicu dole. I odu spavati / drže to tako više sati...
    Ne znam što da mislim o tome, zvuči disturbing ali nikad ne znaš što ćeš sve pokušati u životu hahah... I navodno da ih je popriličan broj parova tako ostao trudan.
    Dajte guglajte malo pa mi molim vas pišite što mislite o tome da čujem

Himalaya a zbog čega je zabrana? Mislim zašto se nebi smjeli poigrati i to - pitam stvarno jer ne znam najbolje kako sve to funkcionira nakon što ostanem T hahah ?
    Meni kolegica s posla nisko nosi, treba roditi svaki čas - kaže da ona cijelu trudnoću nije dala mužu da ju takne jer ju je sve bolilo stalno, nije imala volje uopće. A on da je bio lud i još uvijek je, jedan period im je bilo baš koma ali preživjeli su

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Lista za
    10.12.2020.

(Ne) čekalice

Klooo ~~~~~~~~~ 41.dc +
    IvchyOs ~~~~~~~~ 37.dc

Odbrojavalice

Beck ~~~~~~~~~~ 16.dc
    ljube555 ~~~~~~~~ 14.dc
    Garawa ~~~~~~~~ 8.dc
    Lotus5 ~~~~~~~~~ 8.dc
    BelleA ~~~~~~~~~ 6.dc
    Mašnica ~~~~~~~~ 2.dc

Ivchy pa nevherojatno da još uvijek nema ničega... Stvarno ne razumijem se previše ali pa već je trebala odavno doći... Nevjerojatno da se od terapije to tako zmrdalo... Što ti kaže gin?

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Beck, pri odnosu dolazi do kontrakcija maternice pa da ne bi puknuo hematom. A ako se "igramo" isto može doći do kontrakcija ako dođe do orgazma. Do 15tt imamo zabranu pa ćemo vidjeti nakon kontrole kakvo je stanje.

Beck, super zvuči taj peak i sluz i sve! A i ti mi nekako djeluješ pozitivno i zadovoljno kako ste sve to pokrili! Sretno od srca!

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Ja stvarno nemam nikakve sluzi, nit me bole jajnici. Baš ništa. Bez bazalne i trakica bila bih izgubljena. Iako su me ovaj put skoro i trakice zeznile jer su bile one manje osjetljivosti.

Beck svaka čast na sat vremena ležanja posli odnosa. Ja sam prošlih ciklusa znala tako oko sat, ali sam onda nekako samo smanjivala. Ovaj ciklus sam 10 do max 15 min ležala tako s nogama u zraku. Čitala sam na BetaPlus poliklinici da nakon inseminacije ležiš 15min pa sam se onda vodila s tim.

Datum pristupanja
    Apr 2019

Početno

Nakon inseminacije ležiš s podignutom zdjelicom kao kad staviš jastuk ispod guze cca 15 - 20 minuta.

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Mi smo nakon svakog uspjesnog odnosa okrenuli se i nastavili spavati

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Nekad sam znala nešto još odležat nakon odnosa al sve sam si razmišljala ako će taj jedan proć onda će proć tako da se nekad znam i brzo dignuti

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj lotus5 prvotno napisa Vidi poruku
    Nekad sam znala nešto još odležat nakon odnosa al sve sam si razmišljala ako će taj jedan proć onda će proć tako da se nekad znam i brzo dignuti
    Tako i ja

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Cure, ja sam fulala peak ili bude puno kasnije po dc ili nece boti nikako... trakica skroz posvijetljila

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

U zadnje vrijeme su mi dva liječnika rekla da nisu pobornici trakica jer su nepouzdane, da si ih žene masu puta krivo "pročitaju" pa da i fulaju te glavne dane za akciju. Kažu najbolje u tom plodnom tjednu pokriti čim više dana i priča gotova.
    Ja ih isto koristim i mogu reć da ih više puta sama sebi nisam znala "protumačiti".

mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

U kojem plodnom tjednu? Ja imam cikluse i po 40 dana i kako da znam kad ce ovulacija? Eggwhite znam imati oko 15,16 pa onda opet za 10tak dana...da nema trakica ne bih znala. Moj gin je rekao super da ih koristim. Duzim koristenjem mislim da se moze prepoznati kad je ovulacija. Pogotovo tko ima regularne cikluse

Datum pristupanja
    Jul 2020

Početno

Ljube i meni ti je znalo biti da tamni i onda si mislim to je to. I onda samo naglo posvijetli. I onda pomislim da ok ništa. I za koji dan mi onda pokaže peak. Imala sam situaciju kada bi trakice pokazale peak, a bazalna ništa i tada je bazalna bila u pravu i nije bila ovulacija. U tom istom ciklusu sam nakon nezz 20 dana uhvatila opet peak i onda je to potvrdila i bazalna. Ovaj ciklus sam išla s onim manje osjetljivim trakicama. One nisu pokazale peak. Imala sam par komada ovih više osjetljivih pa sam i njih umočila jer ono znam da mora biti ovulacija s obzirom na folikulometriju. One su pokazale neki slabašan peak, a bazalna je potvrdila ovulaciju.
    Znam da bazalna nam nije od pomoći da znamo kad trebamo u akciju jer tad većinom već bude prekasno, ali dok mi bazalna ne potvrdi O ja ne prestajem s trakicama.

Datum pristupanja
    Jan 2020

Početno

Mašnice, ne kažem da ne pomažu I znam da nije lako ulovit O ako su ciklusi svakakvi.
    Računam ako imam koliko toliko "normalan" ciklus i kad počnem osjećat žiganje u jajnicima i pojavi se sluz da pokrijemo sljedećih nekoliko dana Ili čim više akcije u mjesecu pa će bit pokriveno sve
    Posljednje uređivanje od lotus5 : 10.12.2020. at 20:02

Stranica 9 od 13 PrviPrvi ... 7891011 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •