Gledaj obavijesti i reagiraj na vrijeme Moj je na manje od 90 mjesta do stipendije i nada se
jelena.O prvotno napisa Gledaj obavijesti i reagiraj na vrijeme Moj je na manje od 90 mjesta do stipendije i nada se A zašto bi se lista mijenjala? Kaj djeca odbijaju stipendije?
Cathy prvotno napisa A zašto bi se lista mijenjala? Kaj djeca odbijaju stipendije? Da. Ako dobiju neku bolju, a smiju uzeti samo jednu.
Cathy prvotno napisa A zašto bi se lista mijenjala? Kaj djeca odbijaju stipendije? Stem stipendija se dobiva 9 mjeseci, a gradska 12. Budući da se ne može dobivati više stipendija iz javnih izvora osim jedne, moja kći se odlučila za gradsku jer je izdašnija. Sent from my iPhone using Tapatalk
jelena.O prvotno napisa Gledaj obavijesti i reagiraj na vrijeme Moj je na manje od 90 mjesta do stipendije i nada se Ajde da samo pitam Ako je tko od vaših velikih bio u planu u prvom krugu ispod crte jel sad on vidi svoj status ili ne. Moj ne vidi Ispod crte je bio
jelena.O prvotno napisa Ajde da samo pitam Ako je tko od vaših velikih bio u planu u prvom krugu ispod crte jel sad on vidi svoj status ili ne. Moj ne vidi Ispod crte je bio Pitat ću ja svog mlađeg sina ako ne zaboravim... On je lani bio iznad crte, a ove godine nemam pojma uopće što je s tim. Hvala na podsjećanju.
Pravila foruma