Pozdrav svima, zanima me ima li netko sa sličnim iskustvom. Imam bebu staru 2,5 mj koju već 2 mj muče cjelodnevni vjetrovi / grčevi. Probali smo sve (kapi, Bowen, ja nisam jela 80% namirnica..), ali pomaže jedino vrijeme.. Isključivo je dojena beba, na težini dobiva više nego dovoljno. Lijepo spava po noći, oko 10-11 h s 1 buđenjem za dojenje. Zbog vjetrova je spavala u početku vrlo nemirno uz vrlo glasno "glasanje" cijelu noć, vjetrove i podizanje nogica, sada je to prestalo, spava mirno u svom krevetiću. Ostao je problem
spavanja i uspavljivanja tijekom dana. Pretpostavljam da joj je dnevni san plitak jer iz njega ju stalno bude vjetrovi, uz plač. Baca se i trza, rijetko se može smiriti pa se često budi već nakon pola sata. To ne bi bilo problem da je njoj to dosta sna, ali nije. Bude jako nervozna i zaista glasno vrišti, zijeva, trlja okice.. Imam osjećaj da mi se cijeli dan svodi na uspavljivanje (na rukama ili u marami, uz bijeli šum i dudu) i da je ona po cijeli dan ljuta i nervozna i da joj se konstantno spava.. Spava najčešće u marami ili na meni, tako nekada uspije duže uspavati. Treba joj barem 6 sati dnevnog sna. Nakon pola sata budnosti već kreće zijevanje... Što mislite je li toliko sna normalno? I hoću li joj usaditi krive navike za kasnije ako ju stalno uspavljujem noseći i puštam da spava na meni preko dana? Već mi sada otpadaju leđa jer ima 7kg. Hvala na savjetima