Morat ću ti prepisati jer je bakin, nema linka(našla sam slične recepte na netu ali nijedan mi nije kao bakin, pogotovo okusom i konzistencijom prutića):
2 bjelanjka
25 dag mljevenih oraha
25 dag šećera u prahu
Mutiti bjelanjke i šećer. Kad smjesa postane dovoljno gusta, podijelite je na dva dijela. U jednu polovicu dodajte orahe, promiješajte dobro i stavite na dasku/tepsiju u obliku štruce tanke oko 1 prsta.
Od druge polovice snjega načinite glazuru u koju ste dodali oko 2 žlice limunovog soka.
Probavala sam glazuru staviti i na cijelu štrucu pa rezati, a probavala sam i narezati prutiće pa stavljati glazuru. Ne znam što je veća zezancija, ali može uglavnom i jedno i drugo.
Staviti u rernu i sušiti na oko 50 stupnjeva.





(našla sam slične recepte na netu ali nijedan mi nije kao bakin, pogotovo okusom i konzistencijom prutića):
Odgovori s citatom