Pokazuje rezultate 1 do 50 od 189

Tema: Božićni kolači 2020.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Radila sam tirolske išlere za Božić, mikserom i nisu odstajali, nikako se nisu dali valjati niti utiskivati modle..Jedva sam 1 protvan spekla, ostalo sam stavljala kuglice ko za medenjake...Ne znam u čemu je kvaka, ali okusom su prefini pa ću morat ponovit, možda čisto početnička loša sreća )
    Možda mi je maslac bio premekan jer sam ga malo stavila uz radijator pošto sam ga zaboravila izvadit ranije...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj cappy prvotno napisa Vidi poruku
    Radila sam tirolske išlere za Božić, mikserom i nisu odstajali, nikako se nisu dali valjati niti utiskivati modle..Jedva sam 1 protvan spekla, ostalo sam stavljala kuglice ko za medenjake...Ne znam u čemu je kvaka, ali okusom su prefini pa ću morat ponovit, možda čisto početnička loša sreća )
    Možda mi je maslac bio premekan jer sam ga malo stavila uz radijator pošto sam ga zaboravila izvadit ranije...
    Idući put ih ostavi da odstoje.

Inače, to tijesto za išlere je baš zeznuto, treba umrviti maslac/margarin u brašno. Ja to radim isključivo mikserom, ali isto često imam ovaj problem koji si opisala.

Davno sam se dosjetila jadu i tijesto ubacila u špricu. Tako je išlo lakše. To možeš pokušati ako ti se tijesto opet bude raspadalo. Ispečeš "špric kekse" bez rupa od tog tijesta, pa kremom spojiš po dva.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 04.01.2021. at 14:03

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •