Pokazuje rezultate 1 do 50 od 275

Tema: Božićne radosti kao terapija protiv korone

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Ja za ove blagdane imam puno toga u planu napravit za poklone.
    Sol sa crnim vinom, sol sa limunom, prirodni deodorant, snjezne kugle, peelinge.
    Trenutno kupujem male staklenke u koje cu to sve pakirat, napravila sam i dvije vrste domaće marmelade.
    Onda ću drvene kutije ukrasit decoupage tehnikom, stavit unutra drvenu slamu i posložit to sve.
    Treba mi ih samo 10 komada.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj naplavomzalu prvotno napisa Vidi poruku
    Ja za ove blagdane imam puno toga u planu napravit za poklone.
    Sol sa crnim vinom, sol sa limunom, prirodni deodorant, snjezne kugle, peelinge.
    Trenutno kupujem male staklenke u koje cu to sve pakirat, napravila sam i dvije vrste domaće marmelade.
    Onda ću drvene kutije ukrasit decoupage tehnikom, stavit unutra drvenu slamu i posložit to sve.
    Treba mi ih samo 10 komada.
    Svaka čast, ali da meni netko pokloni tako nešto, ne bih bila zadovoljna, baš naprotiv, izrazito nezadovoljna.
    Nikako ne volim te homemade stvari. Pravim se da mi se sviđa i onda moram držati neko vrijeme da se vide, prije nego završe u smeću.
    Orhideja, čokolada, knjiga. To su meni dragi pokloni. I nikad mi ih nitko ne kupi. Zato kupim sama sebi.
    Ja bih ukinula božićne poklone. Osim djeci.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    mi smo to vec davno ukinuli. samo djeca. ostali jedu i piju

Poslano sa mog SM-A515F koristeći Tapatalk

Datum pristupanja
    Sep 2020

Početno

Svaka čast, ali da meni netko pokloni tako nešto, ne bih bila zadovoljna, baš naprotiv, izrazito nezadovoljna.
    Nikako ne volim te homemade stvari. Pravim se da mi se sviđa i onda moram držati neko vrijeme da se vide, prije nego završe u smeću.
    Orhideja, čokolada, knjiga. To su meni dragi pokloni. I nikad mi ih nitko ne kupi. Zato kupim sama sebi.
    Ovi moji će bit sretni. Sretniji nego ja da meni to netko pokloni. Mi inače poklanjamo svak svakome neku sitnicu, djeci uže obitelji i prijateljima. Moram priznat da bi mi to ove katastrofalne godine bio veliki izdatak, tako da smo se već dogoovrili kako ionako neće bit posjeta da izbacimo svi to poklanjanje svak svakome. U mojoj obitelji i među prijateljima svi do jednog živimo od turizma i ove godine smo svi na skresanom budžetu. Tako da samo ovi homemade i mojoj djeci pokloni.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Promijenit ćeš mišljenje kad dobiješ home-made čestitku od unuka...

I mi smo imali fazu takvih stvari dok su djeca bila u dobi da im je to zanimljivo i korisno za razvoj motorike. Sad - samo home made kolači i zimnica onima za koje znamo da to cijene.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •