-
ja se isto vec neko vrijeme "borim" sa slicnim temama 
ida jako voli biti lijepa. pa hoce haljinice, cim krace suknjice, hlacice, majice koje pokazuju pupak... htjela bi i sminku (dobila bila dva seta djecje sminke koja su nekako netragom i nekim cudnim cudom nestala u bespucima nase neuredne kuce...
), jako voli stikle...
vjerujte mi, nista od toga nije mogla pobrat u nasoj kuci. ni suknje (kamoli kratke), ni pupak, ni sminku ni stikle (kojima ni ne zna jadna pravi naziv pa ih zove - klompice)
nit gledamo sapunice, nit kupujemo "barbie-roza-princeza" casopise (kupili su si noa i ida pred dva tjedna svaki jedan sa svojim djeparcem, prvi u povjesti - i nadam se zadnji), nit mogu reci da je na ikoji drugi nacin mogla odnekud pobrati toliku kolicinu sunda i kica...
o plesanju, pokretima, zavijanju kukovima i hodanju ko po modnoj pisti (s jos kojim ekstra zavijanjem po svakom koraku - ne znam kako se ne izvrne putem) da i ne govorim...
ne kontam odakle to dolazi, jel to faza koju mora proci, uzasavam se toga da vise nista nije prepusteno odrastanju vec za sve ima neka inacica koja je "kao" prilagodjena djeci... pa odem tako daleko u razmisljanjima da se pitam - cemu ona barbie koja ima dijete u stomaku? kako je doslo dijete u stomak? jel joj moram objasnjavat da se barbie sexxala s kenom? kako? cime? ne znam, mozda samo previse brijem...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma