Evo da se napokon javim.
Evo napokon sam ok...recimo...jer u biti mi jos nisu nista rekli zasto je doslo do toga svega...tek ce mi reci kad bude gotov nalaz phd.
Evo da krenem otpocetka.
Znaci u nedjelju u 4h sam full prokrvarila spremila sam se i otisli na hitnu u merkur. Tamo su mi odradili pregled...i nakon pregled dr je rekao kiretaza.
Nakon toga sam odradila test za koronu jer bez toga ne mozes u salu...to je bilo u 7 30 ujutro. Onda sam otisla na odjel u izolacijsku sobu iz koje nema izlaska do rezultata testa. E a kad sam radila test teta rekla rezultati u 22h...ali me sestra na odjelu uvjeravala ma nece biti ce kroz 3-4 sata.
Naravno nema izlaska iz sobe,nema jela ,nema pica.
Sve bito bilo ok da ja nisam curila kao da me netko priklao doslovno sam tamo samo sjedila na wc-u. I sva sreca da sam si ponesla vlazne jer bila je pola role toalet papira.
Tako da Sofia ako ides obavezno si ponesi papira i rucnik za brisanje jer toga tamo nema...sva sreca ima sapuna.
Sestra je tek doala oko 14 30 da mi donese infuziju da me malo rehidrira i kao rekla da ce test biti gotov u 16...dr zvala.
E ali test bio tek poslije 18...tako da sam ja oko 19 bila dolje na stolu i na odjelu ponovno oko 19 30. Naravno dva sata nema nakon zahvata opet nista ni piti ni jesti ni dizati se iz kreveta. Tak da sam na kraju prenocila u bolnici.
Hvala bogu prestalo je curiti jos malo curkalo ali kao tak treba jos par dana. I danas evo skoro nista vrlo malo.
I na viziti mi rekli da idem doma skinula mi sestra onu inekciju ja se spremila cekam otpusno nikako doci. Da sam na kraju isla pitati sestru veli da su mi ujutro izvadili krv i poslali u petrovu za odredivanje rh faktora....jao poludila sam pa reko kaj cu to sad opet pola dana cekati.
Uglavnom nisam hvala bogu kroz pol cuke dosla dr i rekla da su valjda nasli neka antitijela pa nisu mogli odrediti rh faktor...ali ok kad cu doci na kontrolu da si uzmem i to.
I onda nju pitala da mi nitko nista nike rekao zasto je doslo do krvarenja...onda ona rekla da ne znaju da ce znati kad dode taj PHD nalaz.
Joj sad me to muci isuse izgubit cu zivce do 30....i ne znam sta ce biti...bas me nekad ulovi panika...posto mi nisu ama bas nis rekli...uf koma.
A tim se nalazom u biti koliko sam citala utvrduje tumor ili tako nesto.

Evo post mi je malo dugacak...ali eto posto Sofija ide da se moze pripremiti.
Iako ako znas da ces u bolnicu mozda da dan prije odradis test i dodes sa njim i bolnicu...ako vec unaprijed znas da ce biti kiretaza.