ti ćeš to da ne budeš niti osjetila ..
Da odgovorim na tvoje pitanje, a vezano je i na ovaj topic: kaj ako trudovi budu takvi da ih ne osjetiš a ne osjetiš niti učestalost trudova (i ako su relativno bezbolni mislim da bi trebala osjetiti pri kraju njihovu učestalost).
Ako stvarno ne bih osjetila kad mi trudovi dođu na one 2 ili 5 min. (zaboravila sam na koliko preporučaju da se ide u rodilište), i osjetim tek kad je beba krenula van- pa ništ' rekla bih mužu nek nazove Hitnu i neka kaže da je beba krenula van, da ne stignete više do bolnice i da molite da dođe Hitna. I bila bih presretna ako bih imala takav porod.
Doktor nam je na Tečaju pričao da su imali jednu trudnicu koja je došla u bolnicu dok je beba već išla van. Ništa, preskočili su sve procedure, i žena se porodila tek što je kročila u rodilište. Našalio se da bi ipak trebalo doći "malo" ranije, ali bilo je rečeno sve u smislu da ne treba paničariti i trčati u bolnicu na prvi trud, osim ...nabrajali su one njihove situacije kada oni smatraju da se odmah treba ići u bolnicu, ali ja sada nakon 2 poroda sigurno ne bih trčala u bolnicu čim mi pukne vodenjak (ovu pouku sam izvukla nakon prvog poroda i njihovog nestrpljenja da pričekaju nakon toga moje trudove).