Pokazuje rezultate 1 do 50 od 764

Tema: Odbrojavanje 5/2020 by Klooo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Dec 2019

Početno

Pas koji ne laje ja mislim da mene desni jajnik boli više jer mi je ginekologica zadnji put rekla da je malo priljubljen uz maternicu. Rekla je da je to skroz moguće. Evo i nakon što je O prošla sve me steže užasno... Bolovi kao kad trebam M dobiti. Jedva čekam da prođe.
    A za gljivice preporučam ti da si uzmeš neke vaginalete kao probiotike. To možeš bez recepta, mene spase svaki put kad osjetim da bi mogla dobiti tu gamad.
    Garawa držimo fige, nadam se da ste sve pokrili!
    Lotus kako se ti osjećaš?

Datum pristupanja
    Feb 2021

Početno

Citiraj Beck prvotno napisa Vidi poruku
    Pas koji ne laje ja mislim da mene desni jajnik boli više jer mi je ginekologica zadnji put rekla da je malo priljubljen uz maternicu. Rekla je da je to skroz moguće. Evo i nakon što je O prošla sve me steže užasno... Bolovi kao kad trebam M dobiti. Jedva čekam da prođe.
    A za gljivice preporučam ti da si uzmeš neke vaginalete kao probiotike. To možeš bez recepta, mene spase svaki put kad osjetim da bi mogla dobiti tu gamad.
    Garawa držimo fige, nadam se da ste sve pokrili!
    Lotus kako se ti osjećaš?
    Uf, to je bitka bila s gljivicama nekoliko mjeseci. Jako cesto me to mucilo, pogotovo od 15 do 25 dana ciklusa. Nije mi nesto bilo u redu sa crijevima i tamo su se namnozile gljivice i cuda i onda otislo i dolje do organa. Uzas. Umorna sam bila, koza mi je bila koma, nadustost..ok nekak to izdrzim, ali svaki put i vaginalno.
    Lijekove pila, vaginalete i tablete obicne i onda i kure sa probioticima, morala prehranu jako promijeniti. Koza mi se izlijecila skroz kad sam se rijesila tih zvijeri. Sad je proslo par mjeseci, ali cijeli taj problem je trajao oko godinu dana i svakog ciklusa se bojim da se ne vrati. Pijem probiotike i dan danas i uhvati me griznja savjesti kad se najedem secera jer se odmah bojim da ce se javiti, hahaahha, PTSP

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •