Lotus uh... što drugo nego isplači sve iz sebe, neka prođe - i onda opet glavu gore. Nema odustajanja, kad tad ćemo sve mi ugledati plusić. Nama je sad evo ne znam .... Godinu, godinu i pol od kako pokušavamo. Sad ćete nastaviti s terapijama i vjerojatno će ti to biti neki period isprobavanja - ali nešto od toga mora biti dobitno. Nadamo se već u ovom novom ciklusu!

Klooo žao mi je za dvije mrve... Baš tužno ali s druge strane drago mi je da se ova jedna dobro razvija i da ide sve po planu! Da, meni su se ciklusi skroz unormalili - moj zaključak je da su se bili poremetili od čaja - vrkute. Od kako sam ga prestala piti polako se sve smirilo. Tko zna, možda nije do toga, možda je od drugih stvari - vidjet ćemo.

Ivchy drži se, mantram da ti dođe što prije!

Ljube nadam se da ste nešto i vi smućkali!

Mi smo danas još zabetonirali iako je O izgleda bila jučer, ili bi ja ćak rekla tijekom noći. Točno po iscjetku prepoznam - jučer je još bio egg - jutros već onako malo sticky. Ali smo za svaki slučaj i jutros ipak pokrili, ne može odmoći. Nadam se kako je Klooo rekla da nam spermio ni neće trebati ali ok. Ne opterećujem se, obavit ćemo tu pretragu čisto da smo na miru. Meni je sad nekako lakše i mirnija sam jer mi ciklusi normalno traju, osjetim ovulaciju, imam sluzi bez da uzimam ikakve dodatke, i osjetim nakon O sve znakove da je do ovulacije došlo (cice, temperatura i to). Dakle ok sam si za sada. Vidjet ćemo nakon što napravimo spermio kako ćemo dalje s pretragama.