Pokazuje rezultate 1 do 50 od 764

Tema: Odbrojavanje 5/2020 by Klooo

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mašnica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Beck dr.mi je uklonio septum/pregradu koja je uzrokovala spontane i ranije porode. Histeroskop ti je instrument koji na vrhu ima kamericu i male škarice. Ako je dijagnosticka histero onda se samo snima stanje umutra, ako je operacijska onda se uklanja miom/polip/septum... i stvarno izgleda mrak, vidjela sam si jajovode iznutra samo reckanje nisam htjela okrenula sam glavu, nije bilo strasno.

Glavno da si se ti opskrbila hehe nema varanja zajedno cekamo 10dpo. Bome i Ljube je tu s tobom pratimo vas.

Garawa nema zurbe...stresa..proci ce ti dani brzo...

ljube555 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Citiraj mašnica prvotno napisa Vidi poruku
    Beck dr.mi je uklonio septum/pregradu koja je uzrokovala spontane i ranije porode. Histeroskop ti je instrument koji na vrhu ima kamericu i male škarice. Ako je dijagnosticka histero onda se samo snima stanje umutra, ako je operacijska onda se uklanja miom/polip/septum... i stvarno izgleda mrak, vidjela sam si jajovode iznutra samo reckanje nisam htjela okrenula sam glavu, nije bilo strasno.

Glavno da si se ti opskrbila hehe nema varanja zajedno cekamo 10dpo. Bome i Ljube je tu s tobom pratimo vas.

Garawa nema zurbe...stresa..proci ce ti dani brzo...
    Neznam kad bila O posto lh nisam radila... Aplikacija kaze danas 8dno

Poslano sa mog JNY-LX1 koristeći Tapatalk

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •