Pokazuje rezultate 1 do 50 od 373

Tema: Nakon transfera 2020 - 2021

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2018

Početno

Citiraj MariolaVera prvotno napisa Vidi poruku
    Pa, moram primiti još jedan booster, tako da sama ne znam kad. Može bit lažno pozitivan. Napravila bih ga na dan očekivane M, to je tek za 4 dana, ali ako u međuvremenu uzmem booster, stvarno ne znam kad to radit. Kako danas imam tipične simptome PMS-a, ne vjerujem da je uspjelo. Tko zna zašto sam jučer imala grčeve. Makar, trajali su dosta dugo.
    Kad moraš primiti booster? Mislim da bi trebala pričekati 6, 7 dana (a možda i duže) od boostera kako ti ne bi utjecao na rezultat testa. I ja osluškujem simptome iako sam se već dosad uvjerila da oni ništa ne znače. Iskreno, ovaj put imam najmanje simptoma, što može biti i dobro i loše. Nažalost, do testa, odnosno bete neću ništa znati.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

A gle, zadnji put, kad je bila uspješna, napravila sam test isti dan nakon *drugog* boostera, tek da vidim kako plus izgleda, a zamisli, bio je minus. Plus se pojavio tek dan - dva nakon, i zatim je svakim danom bio sve tamniji. Google na jednom mjestu kaže da se zadržava do 24 sata u organizmu, a drugdje piše i po deset dana. Stvarno ne znam.

Datum pristupanja
    Jul 2019

Početno

Sve sigurnija sam da nisam trudna. Simptomi PMS-a su tu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •