Pokazuje rezultate 1 do 50 od 373

Tema: Nakon transfera 2020 - 2021

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Citiraj Iva86 prvotno napisa Vidi poruku
    Ej, sto se tiče simptoma ja ih nisam imala uopće do 5tjedna, osim da ću svaki čas dobit mengu.. onda kreće preosjetljivosti na mirise i mučnine koje traju stalno..

Ovo mi je druga Ivf trudnoća, iz prve imam jedno djete, potražila sam papire iz prve trudnoće kad mi je na prvom pregledu 28dpt plod bio veličine 5,9mm i kucalo je srce a sad 25dpt 5,7mm sto mi se ne čini kao neko odstupanje.. krvarenje je prestalo i sad nestrpljivo čekam petak i ultrazvuk!

Bunda nadam se da će ti test biti pozitivan!
    I vama ostale cekalice sretno!
    Ma bude to sve okej, jos imas 2 dana do uzva. Brzo bu to proslo znam kak ti je. Meni je sutra 9 dan i u nedoumici sam dal da napravim test ili ne. Strah me je...jednostavno me strah....

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Cure, kakva su vam iskustva sa zamecima koje proglase visoko kvalitetnima? Znam da nema pravila, ali ipak me zanimaju iskustva. Naime ja sam nakon godinu dana jako loših rezultata i nekvalitetnih stanica (samo jedan transfer tj. oplodnja, puno pokušaja) nekim čudom na prirodnjaku dobila zametak koji je biologica nahvalila.. rekla je da je jako lijep i kvalitetan, školski i nefragmentiran. Ja sam se rasplakala od sreće kad sam izašla. Mislila sam da više ne mogu proizvesti kvalitetnu stanicu (40 godina, endometrioza, dosta nizak AMH, visok FSH, nekvalitetne stanice do sad).. sad čekam betu.. još 11 dana Uf uf.. tko će izdržati.. Imam osjećaj da je ovo - sada ili nikada.

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Tamara@ prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, kakva su vam iskustva sa zamecima koje proglase visoko kvalitetnima? Znam da nema pravila, ali ipak me zanimaju iskustva. Naime ja sam nakon godinu dana jako loših rezultata i nekvalitetnih stanica (samo jedan transfer tj. oplodnja, puno pokušaja) nekim čudom na prirodnjaku dobila zametak koji je biologica nahvalila.. rekla je da je jako lijep i kvalitetan, školski i nefragmentiran. Ja sam se rasplakala od sreće kad sam izašla. Mislila sam da više ne mogu proizvesti kvalitetnu stanicu (40 godina, endometrioza, dosta nizak AMH, visok FSH, nekvalitetne stanice do sad).. sad čekam betu.. još 11 dana Uf uf.. tko će izdržati.. Imam osjećaj da je ovo - sada ili nikada.
    12dnt 3dnevnog beta 173 Simptomi apsolutno nikakvi do sada..

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Op op super!!
    Ja se mučim sa nekvalitetnim zamecima već godinu dana
    Valjda bude sad 7. sreća

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj Eche prvotno napisa Vidi poruku
    Op op super!!
    Ja se mučim sa nekvalitetnim zamecima već godinu dana
    Valjda bude sad 7. sreća
    Eche sretno! Meni su do sada bili nekvalitetni, ako bi uopće došla do njih. A ovaj je valjda neki zaostali kvalitetan I kao što je biologica predvidjela, primio se. No, nažalost, beta rasla (iako nije bilo pravilno duplanje), pa sad počela padati Tako da, ništa od mene ni ovaj put..

Datum pristupanja
    Nov 2020

Početno

Eche sretno! Meni su do sada bili nekvalitetni, ako bi uopće došla do njih. A ovaj je valjda neki zaostali kvalitetan I kao što je biologica predvidjela, primio se. No, nažalost, beta rasla (iako nije bilo pravilno duplanje), pa sad počela padati Tako da, ništa od mene ni ovaj put..
    Eh tak je i meni bilo pretprošli put
    Taman smo se poveselili i onda ipak ništa....

Toliki parovi su uspjeli pa ćemo valjda i mi.
    Mi ne gubimo nadu!

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

12dnt 3dnevnog beta 173 Simptomi apsolutno nikakvi do sada..
    Nakon biokemijske odmah idući ciklus opet isti scenarij - prirodnjak, isti jajnik, isti dan punkcije, opet vrlo kvalitetan zametak i opet čekanje bete..
    Ja očito dobivam dobre stanice samo u prirodnjacima i na lijevom jajniku :D

Datum pristupanja
    Mar 2020

Početno

Citiraj bunda prvotno napisa Vidi poruku
    Ma bude to sve okej, jos imas 2 dana do uzva. Brzo bu to proslo znam kak ti je. Meni je sutra 9 dan i u nedoumici sam dal da napravim test ili ne. Strah me je...jednostavno me strah....
    Jel pao test?

Datum pristupanja
    Oct 2020

Početno

Jel pao test?
    Je pao je test, i nije se vidjelo nista i nakon 10 minuta sam opet gledala i vidim bljedu crticu, koja sreca, ono kad imas tracak nade koja je bila nestala...
    Sutra cu kupit clear blue i ponovo napraviti test

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •