Airad, žao mi je.
Pozdrav, evo da se i ja prijavim tu, u cetvrtak smo imali transfer smrzlica zaledenog 3. dan i sad cekamo ❤️
Evo jos jedna cekalicaDanas bio transfer jednog 5-dnevnog. Doktorica prezadovoljna (iako znam da to ne znaci puno). S obzirom da koristim utrice vec par dana, mucnina, grcevi i osjetljive cice su vec prisutni.
Pozdrav svima, dugo čitam (godinama), prvi put pišem. FET 22.09. U Pragu. Znaci danas 6dnt. Inače ovo mi je prvi FET a 4. Transfer(svi neuspješni)...Nadamo se da će sada biti drugačije.
Sretno svima. ja sam isto od utrica sva napuhana. 2. dan nt sam imala neko probadanje pa se nadam da je to bila implantacija, al naravno moze biti od svih hormona
Sretno cure!
Samo lagano i smireno!
Kod mene ništa , odnosno sve ako i je pripisujem lijekovima. Radim punom parom i iskreno zaboravim i na terapiju.
Nakon toliko transfera dođe i do toga!
A kad se sjetim prvog, bojala sam se pomaknuti. Svaki simptom panično tražila na forumu...
Hm sad su mi iz klinike rekli da sam prerano testirala iako je tako pisalo u otpusnom pismu.
Znaci danas je 8 dana od transfera, a embrio je bio 3 dana star kad su ga zaledili + 1 dan se razvijao nakon odledivanja. Da li netko zna ako bi ipak vec danas trebala biti vidljiva druga crtica bar malo?
Ako je nakon odleđivanja još jedan dan se razvijao onda je to bio transfer morule ako se nevaram!
Onda test 9 dan je čisto ok s osjetljivim testom od 10 miu.
Posljednje uređivanje od LaraLana : 01.10.2021. at 11:31
Transfer je bio 23.9, znaci prije 8 dana. da to je mislim bila morula nisu mogli vise pobrojati koliko staniva ali nije bila ni blasto. evo oni sad kazu nista da ne radim do iduceg cetvrtka.
Možeš vaditi betu u utorak pa ćeš znati. Ovo danas je stvarno prerano.
Evo skoro vec otpisali bebicu muz i ja, ajde sad mi je lakse bar jos par dana nade imamo.
Pozdrav svima
Jos sam zaboravila napisati ucestalo mokrenje i bolne grudi
Zrinkica a da
Cure, prvi put u životu imao pozitivan test
Beta danas11dnt 165.9
Čini mi se.mala
Za dva dana ponavljamo
cestitam zrinkica!!!
ja ponovila test test i opet negativan 12dnt, beta tek u petak kod njih u klinici, oni bas ne zele nista prije 14 dnt
Bojim se veseliti, čini mi se to malo za 11 dan blastica.
Vidjet ćemo u četvrtak.
Transfer je bio 24.d.c prirodni fet
Sad je 11 dnt
Šok mi je jučer bio, prvi put u životu pozitivan test
Sretno cure!
Čestitam zrinkica! Bravo!
Meni je danas 10. dan od transfera i beta je 126
Cure, meni je 8 dnt i imam bolove u preponama i kao struganje u maternici jel imao netko slicne bolove? Da panicarim ili sta??
Beta 16 dnt 957
Da li ste se susreli s laganim krvarenjem u ranim danima?
Da, prepala sam.se da je sve gotovo.
Dr veli dalje nastaviti s terapijom i mirovanje. Rekao je da ima bezbroj razloga za krvarenje, ne zna niti sam. Još je sve rano.
Pozdrav, ima li koja cekalica? Ja sam jučer imala transfer 2 blastice.
Bok! Ima, ja . Danas 13 dnt, 21.10. vadim betu. Kako je prosao tansfer?
Posljednje uređivanje od DM1990 : 13.10.2021. at 09:21 Razlog: Odrezana poruka
Transfer je prošao odlično i prvi put da nisam iza imala grčeve. Nemam nikakve simptome i to mi je malo čudno, pa barem od utrogestana. Kako si ti? Hoćeš li raditi test ili ćeš cekati betu?
Posljednje uređivanje od Mardu : 13.10.2021. at 10:03
Meni je transfer bio 30.9. jedna sedmerostanicna, u prirodnom ciklusu i sve je proslo super ali od simptoma sam imala sve,bas sve. od bolova do fumada,vrtoglavica,temperature,cice bolne...A nisam se uopce pripremila tj nisam ni znala sta me ceka jer nam je ovo prvi ivf. Napravila sam test vec 9 dan i bio pozitivan i jutros sam opet ponovila da se uvjerim i opet isto +.Mislila sam izdrzat al nisam uspjela. Jos sam u soku i nevjerici. Treba izdrzat do bete dani tako sporo idu. Kada ti ides vaditi?
To su supeeeer vijesti, nadam se da će ti i beta potvrditi te +. Zašto su ti rekli tako kasno betu? Ja bih trebala vaditi 14. dan, a to bi bilo 25.10., ali mislim da ću mozda koji dan ranije. Ja sam u prethodnim transferima uvijek imala "simptome" i uvijek je beta bila 0. Ovo je prvi put da ne osjećam ništa pa ne znam što da mislim.
Tako rade u Ri kbc-u, ne znam stvarno zasto. Samo zelim znati da je sve u redu,opcenito su mi dali jako malo informacija.Ces cekati betu ili napraviti test ranije????? Tesko je uopce razdvojiti te simptome, ja sam mislila da je sve to od crinone gela,nisam htjela umisljati. Nadam se skupa s tobom dobrim vijestima i da vam ovaj put bude uspjesan.