-
Osoblje foruma
Sretna nova svima!
Ja cu poceti kuhanjem rucka, sto valjda nije u duhu teme. 
Osim vjecne joge...Od pocetka hladnijeg vremena, odnosno otkako se smrzavaju ceste vani, preselila sam bicikl na trainer stand prvo u porch, zatim u sobu pa vozam. Trudim se svakodnevno, ali nije bas uvijek tako.
Djeca treniraju taekwondo, oboje su pod cetverogodisnjim ugovorom za second degree black belt (osmogodisnjak trenira za brown belt, a cetverogodisnjakinja ce uskoro polagati za prvi "sluzbeni" zuti pojas, nakon preko nekoliko predskolskih), sto znaci da svaki sljedeci clan obitelji moze trenirati besplatno, placa se samo uniforma i oprema, jednokratno (i bolje im je, lol, s obzirom na cijenu programa). Nakon neobaveznog treniranja po zoomu s djecom u vrijeme pandemije, u obiteljskom programu, neki dan sam i ja sluzbeno potpisala ugovor. Garantiraju da cu, ako ne otegnem papke (
) za 48 mjeseci i ja biti second degree black belt.
Vracaju nas u dvoranu drugi tjedan, uz mjere opreza. Djeca ce sigurno na trening tamo, a ja cu vjerojatno malo tako, malo Zoom, do nekih boljih dana. Skroz sam se stopila s nosenjem maske za prakticki sve aktivnosti, ali nije bas stopostotni gust skakati s KN95.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma