-
Ja sam često bila ta koja napiše samo bravo.
Ali to je stvarno podrška od mene, samo ne može biti detaljnija jer ja za hrpu vježbi ovdje uopće ne kužim o čemu pričate. Kad neka od trkačica napiše brojeve, meni je jasno da su to u trkačkom svijetu neki super brojevi koji znače uspjeh, ali meni, koja nikad nisam trčala, to stvarno predstavlja samo nekoliko brojeva na jednom mjestu, pa ne mogu baš pričati o njima. Isto i za neke druge vježbe. Tako da moj bravo za svaku od vas ovdje znači: bravo ženo, ništa te ne kužim, ali jasno mi je da si super i vrijedna i svaka čast!
Prestala sam pisati jer mi je bezveze. Moje vježbe su naspram vaših.. Pa, nedovoljne. Meni je to u redu jer ja trenutno ne mogu više. Postavljena mi je serklaža prije nekoliko tjedana i ne smijem, a i ne osjećam se kao da bih trebala više. Samo ovdje imam neki dojam da kad krenem prijavljivati, ''moram'' biti redovna, dobra, uspješna, a nekad sam tako jako neuspješna.
Ne znam zašto imam takav dojam, nije do vježbačica, do mene je i do mog shvaćanja ove teme.
Ali evo u 2021. si želim više vježbanja, želim si staru kondiciju i dobre rezultate mršavljenja kad rodim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma