-
Ja sam ta koja je rekla podrska, ali niti sam mislila na 'bravo' niti 'bravo ja sam najbolja.'
Mislila sam na to da mi je drago da osobe koje su u specificnim zivotnim uslovima uopste zele da vode brigu o telu i duhu kroz vezbanje i smatram da je vredno ovde ih prihvatiti i podrzati. Posebno se saosecam s nestandardnim situacijama, jer sam prosla i prolazim mnoge. Mame malih beba, osobe s zdravstvenim preprekama, ili bilo sta sto je izazov. Normalno da nas ima koje znamo vise o nekim aspektima fitnesa. Vidim da je zhang autoritet za gains, i to mi je super. Mnoge nemaju vremena za pisanje, ja sam najcesce u toj grupi. To je isto neka vrsta prepreke, jer kad napisemo, napisemo neki sazetak koji najcesce izostavi struggle. Meni je licno cak i neprijatno pisati o struggles ako su jako specificne za mene, kad znam da je mogucnost da ce neko moci da pomogne minimalna. Evo primer - poslednjih godinu dana me boli desna sisa od trcanja. Kad sam se pozalila dr opste prakse, rekla mi je da bra mora da bude supportive, i da si obavezno nadjem supportive bra. Moj problem je velika bradavica na zlezdastim sisama, i na desnoj mi se savijala i vremenom mi je to dovelo do hronicne boli. Resila sam tako sto sam omotavam urolan toalet papir oko te bradavice, da je drzi da se ne savija. Uz to jos uvek dojim, 15.5 godina. Treba uskoro da prestanem, tj. polako vec prestajem. Edge case, zar ne?
Cesto napomenem da me zanima endurance aspekt, a osim kjb nisam naisla na slicne ciljeve ovde. Lili je van moje lige, a i trci brzo, tako da mogu samo delimicno da se identifikujem. Trazila sam recimo vise saveta o plivanju, ali nisam bas naisla na neki odjek.
Ali ja volim ovu grupu i zelim da se ne osecam neprijatno sto se ovde prijavim. Pod podrska, mislim da je bitno da imam razumevanja i mesta za SVE nas koji pozelimo da se identifikujemo s 'vezbacice' na Rodinom forumu.
Sad bih rado editovala ovaj post da bude bolje napisan - ali nemam vremena!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma