Citiraj j-la prvotno napisa Vidi poruku
Zhang ja bih rado s tobom, ali trebam prvo ojačati ovo što imam. Joj a rado bih!
Ej i znate šta mi još fali, Sasina odlucnost i disciplina. Nju kad pročitam da je nakon smjene odradila Zusku, jezik pruzim do poda. Pa si kažem,a ženo draga ne ljencari, vidi Sasu.

Summer, hoćemo se i oko prehrane podržavati ?
draga j-la bas ti puno hvala. osobito zato jer mi se ponekad cini da takva samodisciplina zna biti i iritabilna
u svakom slucaju, ja naravno vjezbam. Ovo sam ljeto nakon dugih 7 godina otkazala Zuzku i pretplatila se na Les Mills. Bas mi je ta promjena dobro dosla. Les Mills je jako jako nabrijan, brz, u 30 minuta budem cista voda. Minus je sto nema kettlebella, pa ipak par puta tjedno swingam stotku u komadu.
30.12. sam radila It will rain sweat. Sigurna sam da ima jos vjezbacica koje se sjecaju tog divljackog treninga, no evo i limk. https://litealloy.com/workouts/570
Zadnji sam ga put radila 2017., trebalo mi je 33 minute, a ove godine 26. Ok bila sam pogonjena i na sav nemir i uzas oko potresa. Inace, u ovoj godini iza nas, gdje je stresa i muke bilo na izvoz, i gdje je moja obitelj poprilicno osjetila posljedice pandemije, a bome i potresa, mogu reci da je vjezbanje jedna od vaznih konstanti koja mi je itekako pomagala u odrzavanju mentalnog zdravlja.