Citiraj Munkica prvotno napisa Vidi poruku
Sretna nova svima!
Otvorila sam danas sezonu trcanja s 3.5 km po sumi. Drugi pokusaj nakon poroda. 500 m sam prehodala. Puhala sam ko vepar. Cini mi se da se nikad necu vratiti na staro, ali to je u uvijek tako nakon poduze pauze. Do sada sam istopila 15 kg. Vjerojatno bih i vise da svaki dan ne mlatnem pola cokolade. I malo kolaca...
Ne znam kako cu se uskladiti s mm za trcanje jer on ima dosta posla pa mu je nezgodno pricuvati bebu tijekom dana, a dan je dosta kratak pa cu morati preko tjedna trcati po ulicama i po mraku.
Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
Puno to hvala! Briga me jesu podobni ili ne, na meni je da im ne olaksam postojanje. Tj, ako ce cijena supanja na jarunu bit to da moram bit njihiv clan, prije placanja clanarine cu napisat par dopisa. A da se uklapam u neke treninge i koristim njihove daske - to mi ne treba, imam race dasku i karbonsko veslo, neoprensko odijelo i ne mogu mi nista ponuditi, nikakvu uslugu, samo bi im morala harac placat.
Od kad su jedriličari na malom jezeru,ja sam ih uvijek viđala na velikom!ko i eventualno stupove,ko i kajakaški i kanuisti