Sve skupa, i korona i potresi je izuzetno traumaticno iskustvo.
Nekome se na to sve otvore i neke stare rane... Palci

Ja sam inace dosta racionalna i u ovakvim situacijama budem, zapravo, dosta hladne glave pa mi to olaksa stvari.
Jesmo na trusnom podrucju, jesmo li imali zapravo dosta dugi miran period, je li za ocekivati da ce tresti jos neko naredno vrijeme...mogu li kako utjecati na to... Poravnam si te informacije u glavi i bude mi lakse.
Sto se korone tice, mi se, recimo, nismo ni sa kim vidjeli za blagdane. Niti nam je tko bio, niti smo gdje isli. Zapravo, bio je sveki jedan dan na rucku nakon NG. Ali on se dosta cuva. Svoje sam vidjela na 5min ispred zgrade i prosetali su moji klinci i necaci po kvartu.

Vijesti pratim sporadicno. Ako mi se surfa, surfam pinterestom, a ne medijima i fejsom..

Ja sam napravila sve sto mogu i sto je u mom radijusu utjecaja, vise od toga ne mogu. A ne mogu se niti dalje onda uzrujavati zbog toga.

I sve ovo ne pisem jer sam ja bas ultra super i svi tako trebaju. Imam puno prijatelja koji su bas u komi i jako mi je zao i suosjecam.. Pisala sam samo iskustvo, mozda nekome dobro dodje...