-
mb, ja sam se isto mucila s istezanjem, i nakon 3 godine pokusavanja da nadjem optimum, meni je dovoljno jednom nedeljno, ali bas bas detaljno. Svakodnevno se istegnem u hodu, ali subotom bas kvalitetno. Vezbe koje radim za gornji deo tela su mi isto pomogle.
ovo je lik s kojim mm i ja radimo tegice: https://www.youtube.com/watch?v=OtgFcKSywtQ
znam da nije atraktivan, ali nama je mike jako drag
Ja sam isfrikirala da ce mi se skola ubaciti u termin kad plivam, a jedva sam isposlovala da imam redovan termin na nasem 'community' bazenu. Medjutim, prof je skratio zoom meeting s 6 sati na 4.5 sata (:D), pa ce plivanje ostati netaknuto. Toliko sam se obradovala da sam si kupila novi kupaci i goggles. Stari su mi se fakat bili istrosili.
Juce trk 10km, nikakve slabosti. Super mi je bilo, a i nova knjiga mi je zakon. Danas cu opet 10km.
j-la draga, saosecam.
inace ja mislim da je i nama s sporim metabolizmom (ja imam hipotireozu) koje tesko mrsavimo lako smrsaviti u prvoj godini nakon poroda, tako da to svakako treba iskoristiti (sto vecina i uradi, ciljano ili ne). Ja sam se s hodanjem solidno bila dovela u formu nakon svakog poroda, narocito zbog nosanja dece. To je odlican nacin za dovesti trbusnjake u red na lagan nacin (naravno zavisi i od stanja pre trudnoce).