Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1357

Tema: 3....2.....1.... kreni u 2021

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    Ja i dalje lazem da cu poceti vjezbati. Al trcim redovito.
    ja lažem da ću se istezati a nisam, ne bi da nisam mogla stići preko vikenda. Sad si obećavam da ću u utorak

Munkice, ja ti itekako vjerujem da je Bxl brdovit Dosta trkova sam tamo odradila. Čovjek ne primjeti dok hoda al kad se trči... Ti si fakat svježe rodila, rez, bebica, oporavak traži svoje, polako neće uteći...ne znam kako ti je trčat ako dojiš? Ja tad nisam trčala al sam vježbala u aerobik grupama, najveći problem su mi zapravo bile cice, ajme velike, teške, nisam mogla skoknut s njima inače sam više daska tip hahaha , al tebi očito više umor i disanje otežavaju. Samo polako, ovako kao što kaže kli kli uspori al produži, ajd uspori za 30 sek ne za minutu. Probaj, pa vidi kako se osjećaš.

Uf MB nadam se da si se samo malo natukla..

Mi smo danas proveli lijep obiteljski dan na svježem zraku, u snježnoj idili, uz zaleđeno jezero, prošetali 6.5km Rest od svih sport.aktivnosti.

Maloprije sam skužila da ne mogu sutra bajkom na posao jer idem direkt poslije posla odradit trening trčanja, što znači da nosim brdo robe za presvuć se poslije. Ipak mi ne gine auto.:/

Dobili smo program za ovaj tjedan, bome bit će žestoko, posebno fartlek u srijedu i brža dužina u subotu. Nema utrka u najavi, pa skraćujemo dužine da se bezveze ne iscrpljujemo. Sad razmišljam kad bih mogla ubaciti snagu da je uskladim s treninzima trčanja.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.01.2021. at 22:25

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •