Results 1 to 50 of 1357

Thread: 3....2.....1.... kreni u 2021

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    tangerina's Avatar

Evo betty, napravila sam heartbreaker body #2
    i baš je dobar, meni je bio taman, isto je 12 minute
    prije toga sam malo girje, al malo

inače sa malenom radim "dječju jogu", sa kanala Cosmic kids yoga: https://www.youtube.com/user/CosmicKidsYoga
    j-la, ovo bi tebi bilo za sa starijom radit, ne znam tko još na temi ima vrtićku djecu, školarcima je već bebasto
    teta sve te joga pokrete ukomponira u neku djeci zanimljivu priču, cijeli je Frozen preko joge ispričala
    biraš priču ili sadržaj koji je djeci zanimljiv, i bude zabavno, je malo laganije za nas, ali nije loše,
    moja je naprosto obožava, a kad je od volje, nakon zajedničke još malo i sama radi
    budući da joj je ples otkazan, ovo nam baš dobro dođe

j-la's Avatar

Quote Originally Posted by tangerina View Post
    Evo betty, napravila sam heartbreaker body #2
    i baš je dobar, meni je bio taman, isto je 12 minute
    prije toga sam malo girje, al malo

inače sa malenom radim "dječju jogu", sa kanala Cosmic kids yoga: https://www.youtube.com/user/CosmicKidsYoga
    j-la, ovo bi tebi bilo za sa starijom radit, ne znam tko još na temi ima vrtićku djecu, školarcima je već bebasto
    teta sve te joga pokrete ukomponira u neku djeci zanimljivu priču, cijeli je Frozen preko joge ispričala
    biraš priču ili sadržaj koji je djeci zanimljiv, i bude zabavno, je malo laganije za nas, ali nije loše,
    moja je naprosto obožava, a kad je od volje, nakon zajedničke još malo i sama radi
    budući da joj je ples otkazan, ovo nam baš dobro dođe
    Tang ovo je super! Pa ispričala je Moanu! Starija je kod mojih, čim se vrati, pokazat ću joj, nadam se da ću je zainteresirati.

MB, jedem nešto na poslu, a mm ih pripremi za ručak. Bude uglavnom tako da čim uletim u kuću, preuzimam hranjenje manje, pričamo kako je ko proveo dan u par crta i onda idem vježbat. Ne baš s vrata, ali ako ne bude u roku od sat, teško mi poslije bude.
    Večeras sam nastavila p90x3, po rasporedu je bio eccentric lower. Cucnjevi i iskoraci sa utezima, s tim da se pri spustanju odbrojava do tri i izvodi lagano pa se eksplozivnim pokretom vraća u početni položaj. Poslije toga sam napravila bunny slope 1, žao mi bilo ne napravit jer ipak tamo se bilježi online
    Mogla sam jer je lagan, vjerujem da vježbe budu teže kako odmiče vrijeme, a i imala sam vremena.