-
Kod mene je napeto na faksu, ali sam usput dobila i nagradu 
Treniram redovno, i kao sto palci rece, i meni je vezbanje najbolji psihoterapeut. Istrcim puno, preko 50km nedeljno. Spinam cetvrtkom, dodatno plivam sredom.
U sredu sam imala zanimljivo iskustvo. Inace trcim ujutro a plivam u 1, medjutim imala sam deadline i htela sam da radim u komadu od ranog jutra do 11, pa onda da treniram i da se vratim na prezentacije. Istrcala nesto manje od 10km, istusirala se i otisla s sinom na bazen (10 minuta hoda). Medjutim, u toku plivanja sam dobila dosta grceva u misicima, sto mi se nije desavalo kad napravim pauzu izmedju trcanja i plivanja. Nije bilo strasno, ubrzo sam shvatila kako da korigujem pokrete plivanja, i odplivala standardno, mrvu krace, jer sam generalno bila umornija. Jako mi je prijalo, dosla srecna na prezentacije 
Sutradan sam trebala trcati, i pitala sam se da li ce mi ti zgrceni msici praviti problem. U medjuvremenu sam masirala vibracionim pistoljem, i lagano istezala. Optimisticno sam izasla da trcim u cetvrtak, prvu milju isla sporije, kasnije mojim normalnim tempom, i nista me nije bolelo.
Subota je ujutro, predamnom je vikend pun rada za faks, danas cu samo jogu, a sutra long run s muzem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma