-
ajde da nam malo dignem temu 
Iza mene je vrlo intenzivno razdoblje, privatno i poslovno, sin je imao i pričest.
Što se tiče treninga, i dalje redovito treniram s tim da mi je sad naglasak najviše na brdskim treninizima zbog trail utrke početkom lipnja.
Ide možda još netko na Medvenica trail?
Bilo je odličnih treninga po brdu s našim trenerom "za planinsko trčanje", jedan od 15km s fartlecima po brdu 1 min brže pa 1 min sporije ludooo
, pa sam išla jedan blatnjavi solo 20km jer mi fali brdskih dužina a vrijeme nepredvidivo. Svakih par dana kiša nas zalije, ne možeš ništa isplanirat. Nikad ovakvo proljeće u Zg nisam doživjela s ovoliko kiše i vjetra, posebno u svibnju.
Ovaj vikend (PET-NED) sam imala ko blok brdsku dužinu: u petak 10,5km (Lagvić-Medvedgrad-Grafičar), a u ned jučer nešto što dosad nisam nikad trčala. Jako puno visinske, strmih uspona.
Napravili turbo potez: Lagvić- Kraljičin-Mrcina- Toranj- Činovnička-Puntijarka-Bikča-Bliznec pa istom rutom natrag. Bilo blata, kamenja, potoka svega i predivan šumski svježi zrak.
Nabrali 1530m visinske, na 26 km.
Trčala bez stajanja, hodala gdje su jake uzbrdice, isprobala power-hiking, potrajalo je 3h45min.
Kad sam došla doma, podgrijala ručak i onesvijestila se na krevet hahaha Šalim se nisam uopće ni prispala, al sam s MM pogledala dobar film na TV-u.
Danas čak i nisam tako upaljena kako sam očekivala.
Palčice super za planinu prehodanu, bome 17km baš dosta i one koje tek slijede. Divotica 
Kako ste vi curke? šta ima kod vas općenito i što se sporta tiče?
Nadam se da ste mi dobro i zdravo, da se niste zarazile koronom.
Ja sam se cijepila, 2. doza mi je u lipnju.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 24.05.2021. at 12:57
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma