-
Lili, predobro to zvuci, jako mi je drago da ti se zelja ostvarila i da si imala toliko srece s vremenom. <3
Ja imam samo jedno Velebit iskustvo, kad sam imala 10 godina. Tata me je poveo na visednevnu planinarsku turu s njegovim planinarskim drustvom. Hodali smo svakodnevno po mnogo sati (ne secam se detalja, ali ono, ceo dan), ja jedino dete i jedina zenska osob(ic)a. Mnogi planinari su preskocili koji dan i koji uspon, ali tata i ja smo sve prehodali. Turu smo zavrsili u na moru, u nekom planinarskom domu tik do mora. Dva dana smo tamo plivali, naucili vozaca da pliva a ja ga naucila da napravi kolut napred u vodi. Taj put mi je najlepse secanje iz detinjstva. Posebno imam usecen u secanje dan kad sam se probudila u planinarskom domu na moru, posle toliko dana i toliko planinarenja, hodajuci od kreveta do stola gde smo doruckovali mogla sam da osetim svaki misic u telu, a za to sam posebno bila 'bazdarena' kao gimnasticarka. Tad sam zauvek shvatila koliko je hodanje po planinama celovita vezba za telo (i duh!), posebno kad se zaredja danima i hoda duze.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma