Ehej, tu sam i ja. Pretrpala sam se obavezama pa ne stignem procesirati i pisati, ali vezbam. Trcim 5 puta nedeljno, spinnam jednom i plivam jednom. Od maja sedim na lopti dok radim, imam tegove na stolu i dizem kad god imam da procitam nesto sto mi se ne da Otvorim tu stranu na kompu, i odradim seriju od cca 20 ponavljanja. To me razveseli, pa nastavim s radom. Posao mi je takav da moram da citam slicne textove, pa mi nekad bas bude dosadno. Tegovi pomognu Deca su krenula redovno u skolu, pa moram da trcim ujutro u 6, a ustajem redovno jako rano, izmedju 4 i 5:15, kako koji dan. Juce sam morala na kampus pa sam isprobala kombinaciju voza i bajka, i stigla na faks za sat i po, sto je genijalno za nase uslove ovde (faks mi je 60 km udaljen, autom treba minimalno 50 minuta jer je to potez od Oaklanda do Silikonske doline). Napravili su dve nove stanice voza u San Joseu i mnooogo novih i ugodnih traka za bicikle. Sve to zajedno je bila poslastica za mene kao urbanistu i vezbacicu :D
Ivana da te utesim, meni 130km nije puno za patike. Moje sua trenutno 416km (proverila na Stravi :D) a jos ih smatram novima, jer se fakat ni ne oseti ni ne vidi da im nesto fali.
Za slusalice... ja koristim najobicnije na kabl za iphone. Kad trcim slusam iskljucivo knjige, ne muziku, i te su mi najbolje. Imam wireless, ali to mi ne odgovara jer onda moram da ostavim ukljucen bluetooth, a ja volim da trcim s potpuno diskonektovanim telefonom (knjiga downloadovana).