Kapiram da je do mog pisanja.
Meni post odgovara. Juce sam plivala i bas smo zena s kojom plivam i ja pricale o tome kako ko uskladjuje nivo energije. Ispalo je da ona jede da bi odrzavala energeticno stanje, a ja sam energeticna dok ne pojedem nesto - varenje me uspava.
A sad malo o drugoj osobi
Juce sam ustala u 3, napravila pizzu za decu i muza, radila do 6:30, trcala, spremila decu i odvela u skolu, radila do 12 (videla se s muzem u ‘pauzi’), otisla da plivam, skuvala rucak, u 1:45 vec sela na bajk da bih otisla u San Jose na faks, vozila se vozom i radila u vozu 50 minuta. Tamo opet bajk do kampusa, pa na predavanje sat i po. Posle toga se nasla s studentom kome asistiram da radimo na njegovom projektu, pa bajk, pa nazad u voz. Muz me bajkom docekao na stanici u 8, pa smo otisli na pivo i klopu. Naravno da osecam efekte kasnog jela, ali nije sve uvek idealno.
Sad pisem u 3:42 ujutro, pa pocinjem novi dan, manje napet od ovog juce ali imam dva deadlines do ponoci i dolazi mi majstor da nesto instalira, plus moram i kod zubara. S decom tipicno, uvek ima posla.
Znam da zvuci hekticno, ali ja sam poprilicno skulirana osoba. Zato cesto i preskacem detalje, ali onda fali konteksta. Recimo, to bajkanje od stanice u San Joseu do faksa je avantura sama po sebi jer mi je nepoznat deo grada, stanica je potpuno nova (produzenje linije lakog metroa u predgradje. taj linija je konacno dosegla
do silikonske doline), i biciklisticke rute nisu jos uspostavljene. Tek sam juce skapirala da su zatvorili jedan smer nekog ludog nadvoznjaka preko ogromnog autoputa da se moze bajkom, ali to izgleda tako raspadnuto da sam mislila da ga prosto popravljaju i isla trotoarom u oba smera prosli put i u jednom smeru juce. Medjutim, da bih uspostavila to bajkanje na faks, moram isprobavati, nema druge. Autom mi nije brze, zagadjuje okolinu, i ne mogu da radim tih 50 minuta