-
Bravooo cure!
Flopice, znas da si meni uvijek bomba, tako da sam i sad sigurna da super izgledas 
Kli kli bravoo curo za tjednu, mb za combo fitnessa i trcanja, ivana s za ubacivanje treninga u raspored s 4 djece 
Ivana s jel spavas nocu? Meni taj sitni visak nije otisao dok nisam pocela spavat kako treba, ne znam kako si spavala prije bebe br.4.
Kosjenka, polako, osluskuj tijelo!
Kolika ti je bila pauza? Jesi imala jače simptome?
I ja sam svjezi povratnik nakon omikrona, sad u sub sam imala pravi povratnicki trening.
S velikom bojazni, do zadnje se dvoumila dal'da odem jer je u planu bio klupski brdski trening od 11km sa 683m visinske (Bliznec-Lugarnica).Cijelo vrijeme uzbrdo.
No, na kraju sam otisla i sebi rekla ako ne ide da cu hodat. Ispalo je van svih ocekivanja, prezadovoljna sam. Nisam umirala, nimalo hodala do gore. Cak sam se i rastrcala jos 3km gore prema Puntijarki.
Vratila se vjera da mozda ipak necu otkazat maraton koji je za mjesec dana. Bojala sam se nuspojava da me korona ne unazadi jer sam preskocila jednu veliku duzinu, no evo opet je nada tu da cu ja to moci.
Bit cu pametnija kad vidim kako se osjecam nakon duzine u iducu subotu 37km. Drzite mi fige pliiz!
Jako puno sam vec dosad ulozila u ove pripreme, sad bi mi bilo zao sve to bacit u vjetar nakon toliko odricanja.
Posljednje uređivanje od Lili75 : 24.01.2022. at 12:18
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma