Lili, bravo za djecu! A oko vremena u Splitu ti se prerano uznemiravat... 7-dnevna prognoza u veljaci za Dalmaciju i nije nesto korisnapogledaj 2 dana prije. Jutros je bio potop od sat-dva pa prekrasan prekrasna suncan dan - al ja bi rekla ok za trcanje. Svakako jos nije prevruce.
Flopi, uf, 49 minuta videa - jos nisam spremna za toOvaj MOVE je 30-dnevni program sto je isao vani u sijecnju, svaki dan izadje jedan dan. Ja inace uglavnom radim po tim programima... a imaju i mjesecni kalendari koji su kombinacija svega i svacega, al uglavnom nekako uravnotezeni, da ne bude svaki dan prenaporan/ili prelagan
Zuzku sam isto nekad radila - al otkako imam ovog tretjeg malisu, sve sto ukljucuju neko skakanje (a nekako sam dojma da se kod Zuzke stalno skace sto mozda i nije tako) mi je nekako nezamislivo. Nemam neki konkretan razlog za to, vise mi je takav osjecaj u glavi - ja bi samo plivala i vozila biciklu i setala/planinarila - al skoro nista od toga ne radim. No dobrobit ce bolje
![]()

pogledaj 2 dana prije. Jutros je bio potop od sat-dva pa prekrasan prekrasna suncan dan - al ja bi rekla ok za trcanje. Svakako jos nije prevruce.