-
ivana s uz 4-oro djece ovakav tempo vježbanja, woooow!! 
Inače, ja sam jučer pala na nasipu tijekom trka (valjda 1. put u skoro 7 god trčanja). Slučajno me gurnuo frend trkač jer je zaobilazio ženu za štapovima (koje doslovce vuče po nasipu i proizvodi taj "divni" zvuk grebanja po šljunku, uopće ne odiže žena štapove od tla samo ih vuče po podu, koja svrha onda
) i kako se oni vole raširit po cijeloj stazi, zaobilazio, mene srušio. Ljusnula sam ko kruška, raskrvarila 2 prsta na ruci i lakat, natukla i rame i koljeno sa strane.
Lakat je brzo poplavio i otekao, mislila sam da će bit neprospavana noć. Odmah su mi dezinficirali rane, doma sam ledila. Dobro spavala, jutros me najviše zezaju ti prsti jer su na desnoj ruci a stalno ih pregibam, zgulila sma zglobove, al zacijelit će. Opipala odmah noge jel sve ok jer imam štafetu za 2 tjedna 
Pošteno sam se nagruvala, al zasad ništa ne boli, nisam pila tablete. Vidjet ćemo kako će bit za dan-dva. Lakat nekim čudom sinoć tamno plavi, jutros normalne boje al zguljen s ostacima krvi.
Sva sreća da mi ti štapovi nisu završil u glavu ili ne daj Bože oko..žena nije ni trepnula, ni žao mi je, jeste dobro, stala na sekund i samo produžila dalje sa svojim štapovima raširenim opet preko više od pola staze, pa neka je svi izvole zaobilazti u širokom luku kako znaju i umiju
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma