Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1357

Tema: 3....2.....1.... kreni u 2021

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj ivana s prvotno napisa Vidi poruku
    Dota, kužim što si htjela reći, najvažniji su mišići trupa jer nose opterećenje cijelog tijela. A neke vježbe koje na prvu izgledaju bezveze su super djelotvorne. Ja trenutno radim za dijastazu trbušnih, zapravo su jako dosadne vježbe i nezahtjevne ali fakat rade svoje, vidi se napredak.
    Išla sam na OVO, 10 tretmana, svaki drugi dan, čini mi se, i kasnije 1x mjesečno na održavanje, neko vrijeme. Slobodno pitaj na pp ako te još nešto zanima.

Lili, dobro si prošla, ja nemam problema s gužvom na nasipu u ranu zoru, stalno isti postav, nas 4-5.

Betty, ja sam kćeri prije 6 mjeseci kupila Zoe podlogu. Ona je intenzivno koristi, 5x tjedno i to često vani, izgleda još uvijek kao nova. Malo je deblja, a jedino što sam primjetila da krajevi jesu malo sfrkani kad je odrolaš, nisam baš zagledala jel se izravna skroz kad je rasprostreš.
    Fala cure.

Ivana_s
    zavidim na jutarnjem terminu po nasipu. Mi smo njoj vikali iz daljine i zamolili je da se malo makne u stranu ali nope..je da betty i šetači sa psima, obitelji, trkači, mi se fakat držimo formacije po dvoje i ne trčimo u top terminu. Meni se ovo dogodilo sinoć malo prije 20h.

ivana.s pa ti si išla na dekompresije, mrak su šta ne?? ja sam upravo njih preporučila u Axisu u zapad.dijelu grada. To bi zapravo svi iznad 40te preventivno mogli ići jednom godišnje na par dekompresija što zbog zuba vremena, što zbog sjedilač.posla u uredu.

Dota, da za leđa nema druge nego jačati trup i leđa i to najviše donje abdominalne mišiće (ako se radi o lumbalnom dijelu kralježnice). Ima onih dosadnih (ja ih tako zovem) penzionerskih statičnih vježbi koje se mogu radit onako uz TV, ali su jako učinkovite.

Ja imam neku skuplju podlogu iz Decathlona (nije one jeftinjobe) i jako sam s njom zadovoljna. Meni je bitno da je malo deblja da me ne žuljaju trtica i kukovi ovisno koju vježbu radim.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 17.03.2022. at 13:41

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •