Pokazuje rezultate 1 do 44 od 44

Tema: Pomoc!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Dohranu je naglo ukinula 26.12. Tako sam izračunala po prvom postu. Od toga dana beba dobiva jako malo. Manje od 10g dnevno kada se podijeli prosječno po danima.
    Premalo. Rekla bih alarmantno malo.
    Na mami je da odluči što i kako dalje.

Početno

Upravo tako.ukinula 26.12,te nedelje dobila samo 20gr,sledece 90gr.mene samo zanima da li je moguce dabeba navuce sebi dovoljno mleka da se to,poboljsa,s obziromxda doktorki jako dobro izgleda.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj radojkadragica@gmail.com prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo tako.ukinula 26.12,te nedelje dobila samo 20gr,sledece 90gr.mene samo zanima da li je moguce dabeba navuce sebi dovoljno mleka da se to,poboljsa,s obziromxda doktorki jako dobro izgleda.
    Moguce je, pogotovo sad kad izgleda da dobiva prosjecno 19 grama po danu. Bitno je da dojis cesto, svakih sat, dva, a i cesce, ako beba trazi. Obavezno dojenje nocu. Savjetovala bih ti za svaki slucaj, barem jedno tjedan dana, da ubacis i izdajanje tako da mozes pojacati dojenje sa 2-3 obroka izdojenog mlijeka. To sto izdojis bi bilo dobro ponuditi na spricu, u casi ili zlicom, a izbjegavati bocicu. Ako ima dudu varalicu, ukini je.

Početno

Beba sisa jako,ali jako cesto.cim kmekne dobija sisu.pokusavala sam sa izdajanjem prvi mesec,medjutim bebi sam poremetila sve,ona je trazila uglavnom posle mog izdajanja,nije bilo nista,vristala,tako u krug.prosto nemam kad u tom tempu da izdajam.molim vas recite mi da li da joj dam onda 30ml dohrane?da li je 90gr jako malo?koji je ustvari minimum,cemu da tezim?beba danas 6puta kakila,ali,nekako sluzavo,vodenasto je uvek,da li je to znak gladi?

Početno

Nema dudu.ali ovo je 12gr dnevno?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •