Jel da da je bilo elegantno?! haha![]()
Eto, tek sta dosla u zd, isla se javit ginekologu u rodiliste i vidit rodiliste i puf, 5 cm otvorena, stavilo me na ctg, prvo nista, posli pregleda poceli trudovi... u 4 me stavilo u box (dosla san u zd oko 2), a u 21.40 stigla Chiara... bili smo u rodilistu jos tjedan dana, tek pri par dana smo dosli doma (Diklo), Chiara dobila zuticu, a izgubila je i masu od porodajne kilaze (3260,50cm), jer san ja imala problema s mlikom... rodena 3 tj ranije, ali je pravi bumbar mali... sve u svemu, porod mi bija ok, bija MM (doletija iz Gospica, bija taman na poslu, cega san se najvise i bojala), mogla san pit, stajat na nogama... Kulisic me porodija, covik je odlican, neman rici, toliko jednostavan i drag... osoblje je isto prva liga, sestra Lidija i dvi sestre Ljube iz rodilista su strasne, radi njih mi bilo full za kad san isla doma (iako san jedva cekala)... Jako lipo iskustvo sve u svemu... a jos kad bacin oko na Chiaricu... vridilo je!!!
Sta se kave tice, morat cemo se nac!!!!!! Ovaj put necu ostat nigdi po putu... obecavam!!!
Fala van svima!!!
Btw, iman malih problema oko dojenja... pa mislin da se Klia javila da joj se javin... thnx!