Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 207 od 207

Tema: Radovi u zadarskom rodilistu

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Pale da te utješim..meni je N.bila u inkubatoru 8 dana kao nezrelo dijete ,pušteni smo doma sa žuticom koju smo imali još 2mj,ali smo odlazili na kontrole.
    Tih 8 dana u rodilištu nisam ju nijednom stavila na prsa,ali sam se izdajala ili u bočicu ili u pelenu.
    tek osmi dan je prvi put okusila cicu i dojila sam ju do njene druge godine. :D
    Situacija u bolnici kao i tvoja samo što ja nisam rodila na CR.
    to je bilo 2003 pa sam mislila da je sad bolje.

dijanam avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pale, Dia, jako mi je zao citati ovakve stvari.

Nadam se da ce uskoro biti bolje. Cini mi se da bi u zadarskom rodilistu moglo.

A i s ovim obnavljanjem titule Baby friendly hospital se obnavlja i nada...

http://unicef.interactive1.hr/show.jsp?page=55231

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pale, baš mi je žao što si to sve morala proći, sigurno ti je bilo teško, ali zaboravi se to brzo, glavno da sad uživaš sa svojom malom princezom.
    Meni je tih 7 dana provedenih u zadarskom rodilištu ostalo u jako ružnom sjećanju, to mi je jedan od najtežih perioda u životu (baš žalosno), a najviše me pogodio loš odnos osoblja prema rodiljama

Ali eto, nadam se da će se neke stvari promijeniti na bolje i da će sljedeći put biti bolje

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tužno
    Ali ima nas koji ćemo uključiti svoje male mogućnosti da stvari krenu nabolje.
    Ne smijemo gubiti nadu.

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nisam ja izgubila nadu, spremam se na drugo čim budem mogla Ma, moram ja osjetiti te čari majčinstva, prirodan porod, dojenje na zahtjev i 24 satni rooming-in.
    Do tada će se valjda i situacija u Zd rodilištu popraviti, ako ne, ja ću se za sebe izboriti .Ovaj put je sve bilo protiv mene

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bog narode,samo da se javim da sam još tu,i da se pohvalim mojom malom curicom,koja zahvaljujući meni i mome mliku napreduje ko velika.sad je 2 misece stara(nemogu virovati da je već tako puno vremena prošlo) i ima 5,5kg i 60 je duga!!
    Pusa od nas

klia avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:D

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove