Citiraj aleksandra22 prvotno napisa Vidi poruku
Pedijatrica nam je dala Rojazol, iako je rekla da ne vidi ništa na jeziku. Preporučila je uvođenje krute hrane samo zbog slabijeg prirasta, jer kaže da je ispod te neke krivulje (grafa).
Baš sam promatrala bebu zadnje vrijeme dok doji. Siše aktivno i onda nema onog da odmori na dojci (da je drži u ustima), nego vadi van i miče se. Ali dudu hoće. Ako joj ne dam onda krene jak plač u suprotnoj strani od dojke. Jedino tako sa dudom naizmjence možemo nekako obaviti podoj. Čudno, nisam još nigdje našla nešto o tome...
Takva je i moja postala unazad 2 tjedna. Imam osjecaj da cu izludit zbog toga. Za par dana ce napunit 3 mjeseca. Ona ne zeli cicati kako bi trebala,nego cica neko vrijeme i onda okrene glavu na drugu stranu. Sto ja vise nudim cicu to ona postaje nervoznija i place. Izludit cu zbog toga. Sakuce su joj stalno u ustima tako da neznam da li je gladna pa ih cucla ili sta je. Pedica nam 24.12 rekla da ide zubic,pa opet na kontroli 12.02.rekla jos malo i zubic je vani. Zubicu ni traga jos sada. Pocela je i slinu pljuckati. Nadam se da je to samo period i da ce proci cim prije jer cu izludit od toga