-
Nemam iskustvo sa Vivre, ali imam s drugom firmom. Prije par godina naručili smo kuhinjski stol i stolce online, iz Eurodoma.
Sve je bilo dobro, ali budući da nisam mogla namještaj vidjeti uživo, ispostavilo se da su ti stolci prilično teški. Stol (ovalni) pak ima ploču koja ima pertl (nije svuda jednake debljine, nego ima vanjski zavinuti i prošireni rub), pa ne mogu na njega pričvrstiti npr. mašinicu za mljevenje oraha. Sve mi to nije bilo vidljivo na internetu. Možda bih zapazila da sam namještaj ogledala uživo. Za stolce bih svakako ustanovila da su teški, a za ploču stola nisam sigurna.....
Kako god bilo - nisam nezadovoljna. Na težinu stolaca smo se navikli, a ispalo je da su čvrsti i stabilni. Što se stola tiče, isto smo se navikli. Stol se može razvući, tako da stanu još dvije osobe. Ima mehanizam koji je relativno jednostavan. Tražila sam na web stranici takav, ali ga ne vidim i nije bitno. Što se tiče plaćanja i dostave, nije bilo nikakvih problema. Robu su donijeli na adresu u dogovoreno vrijeme.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma