Nisam se javljala jer sam malo g.o., malo radim, uglavnom je gužvovito, po g.o. smo svi iz obitelji, koliko ko može. Evo me s update-om:
- pravnik kaže da joj ne možemo joj ništa, iz naprijed navedenih razloga: nije bila prijavljena i nadzor nije bio najavljen, a i inače se kućne snimke ne mogu koristiti kao dokaz.
Nemam ju namjeru prijavljivati igdje dalje, dovoljno mi je što sam upozorila sve obitelji koje bi joj mogle dati preporuku. Dakle, ako opet želi čuvati djecu, ili će lagati da nema iskustva ili će blefirati za preporuke no vjerujem da svi, kao što sam i ja, preporuke provjeravaju pa to neće proći. Inače, radi se o mlađoj djevojci, SSS, za dalje mislim da nisam kompetentna pričati o njoj jer nakon svega ne mislim ništa dobro niti bi joj ikad više vjerovala. Btw. još mi je jučer poslala i SMS u kojem se ispričava, kaže da to nije bilo u redu, da nije nikad udarila dijete... Nastojim zaboraviti, oprostiti ne mogu.
Što se tiče jaslica... jedna odgojiteljica iz vrtića, koja je od povjerenja, rekla mi je da ne želim znati što su sve njene kolegice u jaslicama sposobne napraviti, a tamo nema video nadzora, već moraš vjerovati da je sve ok. Naravno, ne napadam ja tu odgojiteljice, no kao i čuvalica i odgojiteljica ima raznih naravi. Vrtić, iza 3. godine svakako da, jer dijete već sigurno sve ispriča što je radilo i kako je provelo vrijeme tamo.a kako možemo biti sigurni da se slični scenariji ne odvijaju i u jaslicama, vrtićima?

Odgovori s citatom
:shock: