-
Ne mogu vjerovati što sve ne izmišljaju.
Kod nas ništa od toga nije bilo.
Čak je ravnatelj OŠ otkazao izlet za Plitvice u, čini mi se, 7. razredu jer je bio preskup i onda su svi zajedno išli na pješačku turu oko Zaprešića potpuno besplatno.
U gimnaziji isto tako. bili su izleti, ali uvijek dva mjesta besplatna i blizanci su plaćali samo za jednoga. Ne znam tko je koristio besplatna mjesta, ni kriterije za to. Treba pitati u školi.
Kaj se tiče rođendana isto nikad ovakve nebuloze koje tu čitam. U naše vrijeme su bile igraonice popularne i McD i onda se znalo dogoditi da pozovu 20 djece, a dođe svega 5.
Meni je to bilo i preskupo i bez veze i nikad to nismo radili.
Kći je odrasla u divnu mladu ženu bez ikakvih trauma. Ništa joj nije falilo.
Evo baš na Badnjak pričamo. Kitimo bor i ja joj pričam kako, prije 15- 20 godina nismo imali novca, njen otac i ja jer on tada nije radio i onda je on na Badnjak navečer obilazio mjesta gdje su prodavači borova ostavili neprodane borove i uzeo bi jednoga i donio doma pa smo tek tada, oko 22-23 sata kitili bor. I tako godinama dok se nismo financijski oporavili.
I kaže kći meni da se toga uopće ne sjeća i sva je u čudu kako i kada je to bilo...
Ona se samo sjeća ogromnog bora i tate kako ga unosi u kuću i onda ga s radošću kitimo.
I rekla je da se sjeća da njoj baš ništa nije falilo i da je imala lijepo djetinjstvo.
Tako da, Žuta i svi ostali koji nemate, ne zamarajte se jer djeca to ne vide.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma