Evo moja beba ima 3 mjeseca i plače od kako se rodila. Ima boljih i lošijih dana ali nema dana da ne plače. Prva 2 mjeseca je plakala stalno tj ako nije cicala ili spavala plakala je. Onda se stanje nešto popravilo i mislila sam da će krenuti na bolje međutim opet plače i plače. Nema šanse da ju npr ostavim samu u krevetiću duže od 5 minuta. Moram ju stalno zabavljati ali ni to previše jer nekih 15 minuta ćemo se igrati i maziti i smije se i samo odjednom počne jako plakati.
Danas sam pukla jer nisam više to mogla izdržati. Stalno čekam kad će se to popraviti i kada će prestati jer sam već na rubu snage. Nakon poroda sam jako anemična a kičma mi otpada od bolova a ako ju ne nosim plače i stvarno ne znam koliko ću moći tako izdržati fizički pa i psihički.
Zanima me vi koji ste bili ili jeste u takvoj situaciji kako se nosite s time i kako izdržavate. I dali i vama koji puta pukne film pa cmizdrite po cijeli dan.

Odgovori s citatom
da li je teško? je. nemam ni sekunde mira. ako ga ostavim na krevetu da odem na wc iste sekunde počinje urlati, ali ja se vratim za par minuta i on prestane. ono što je meni olakšalo muke jest činjenica da nisam jedina iako mi nekad stvarno izgleda da imam najzahtjevnije dijete. međutim, nije baš tako. ima ih još jako puno
btw. moj ne voli niti dudu, a s (do)hranom se briše o mene. najslađe mu je čupat moju kosu i grist me za nos. ne moram ni reći koliko me to oduševljava nakon jedno 12 sati nošenja

).
.
(