Pokazuje rezultate 1 do 50 od 64

Tema: Family link - app za kontrolu upotrebe ekrana

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

A zašto? Zar je tako zločesta ili tako malo povjerenja imaš u nju? Zar se ne možete dogovoriti? Zar mora aplikacija biti roditelj?
    Ne shvaćam čemu takvo postupanje, pa nije obitelj policijska država.
    Djeca moraju steći samopoštovanje, samostalnost, a kako će ga steći kad im ga ni roditelji ne daju. Bas me uzrujao ovaj Jelkin post.
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 18.02.2021. at 16:20

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    A zašto? Zar je tako zločesta ili tako malo povjerenja imaš u nju? Zar se ne možete dogovoriti? Zar mora aplikacija biti roditelj?
    Djeca moraju steći samopoštovanje, samostalnost, a kako će ga steći kad im ga ni roditelji ne daju. Bas me uzrujao ovaj Jelkin post.

joooj ....
    vidi se da nemaš više male djece, koja odrastaju okružena mobitelima, aplikacijama, većina zabave je u tim malim ekranima ...
    o tome smo toliko puta razgovarali ovdje na forumu... neprestana borba roditelja i djece...
    "još samo malo", "evo sad ću", "još 3 minute", "novi update" - ovo su svakodnevne rečenice

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene je uzrujao ovaj post jer Jelka u početnom postu ne piše da razmišlja bi li instalirala Family link niti nas pita za mišljenje o aplikaciji, već piše da ju je instalirala i ima neka konkretna pitanja o funkcioniranju iste.

Zar su ljudi tako nezreli da moraju davati svoje mišljenje za koje ih nitko ne pita i biti svakom loncu poklopac? Nije naš ego jedini pokazatelj koji odlučuje hoćemo li se javiti na nekoj temi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •