Klinci su skužili kako mogu biti na mobu a zaključan je i dostigli su ograničenje bez obzira na family link.
Dakle morat cu fizički ih uzimati...uh sto sam ljuta
Moraš i druge stvari očito zaključati. Ima tamo opcija
za mob je drugačije nego za tablet, radi poziva, rekla bih. Nama kad se tablet zaključa, to je to, ni u što ne može bez šifre.
Kad se mob zaključa nudi da se neke aplikacije mogu koristiti, sve sam sad pogasila
Ne znam..rekao mi muž samo da ne smiju imati upaljene mobilne podatke.
Moze li se Family link koristiti i za ogranicenje na latpotu. Ako mogu i tu pitati kako blokirati neku stranicu na laptopu? Pokusala tutorijalima preko yt ali ne uspjevam
Par sati su doma sami i to vrijeme provode na laptopu na igricama ili Tiktoku. Stavila sam sifru ali mu treba za materijale i zadace koje ima salju na teams. A granica nemaju aaaa..
Ne znam jer mogu slobodno igrati igrice bez obzira što je mob zaključan
Mogu ako je igrica dopuštena aplikacija.
Jer se može i za svaku pojedinacnu namjestiti da je uvijek dopušteno
Kako zamijeniti mobilni uredjaj djeteta na family linku? Hvala
Trebala bi se moć ulogirat na novi uređaj s istom email adresom i lozinkom i onda stari samo izbacite.
Klinki sam kreirala njenu adresu i onda je logirala u njen telefon, ali račun koji vodi nadzor nad njenim je roditeljski, moj, s mojom email adresom. Tako da recimo ako bi ona dobila novi uređaj, logiram s njenom email adresom i u taj uređaj, ali kad se to gleda s računala, iz onog okvira family linka, bilo koji uređaj mogu izbaciti (ili dodati), a kad i ako dodajem račun djeteta onda je to drugi email od mog.