Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Kako dalje?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja sam uvjerena da ne mozes bit dobar strucnjak u nekom podrucju ako taj posao ne volis.

Apsolutno sam za to da se treba voditi nasim interesima i zeljama.

Zapravo je strasno provoditi svaki dan 8-9h radeci nesto sto ne volis. To je fakat kazna.

Pretvoriti svoj hobi u posao, to su sretnici

A danas ljudi promijene po nekoliko profesija u svojoj karijeri i meni je to super.
    Posljednje uređivanje od Lili75 : 20.02.2021. at 09:34

Jurana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Moj muž koji radi u području grafičkog i web dizajna misli da je najbolje upisati FER da solidno naučiš tu struku, a likovnost u tebi neće propasti kad imaš talent i ljubav za nju

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Jurana prvotno napisa Vidi poruku
    Moj muž koji radi u području grafičkog i web dizajna misli da je najbolje upisati FER da solidno naučiš tu struku, a likovnost u tebi neće propasti kad imaš talent i ljubav za nju
    Debeli potpis!

Moj stariji sin je tako izabrao FER, iako mu je dvojba bila upisati montažu na Akademiji dramskih umjetnosti ili neku tehniku... Poslušao je savjet prijatelja (jer teško da bi poslušao mene). Čovjek koji je to završio rekao mu je kako je već par godina bez stalnog zaposlenja, jer u toj struci nema stalnih poslova - to ne postoji. Rekao mu je "drž' se ti neke obične tehnike", a kasnije se eventualno može razmisliti o nastavku školovanja ili stručnom usavršavanju na ADU, ako se pokaže potrebnim.

Kako je završilo - sin je upisao FER, ide mu sasvim dobro, redovno daje ispite, očisti ih na brzinu da bi ljeta i slobodno vrijeme mogao posvetiti onom što voli - multimediji i kulturi, a tu često uspije dogovoriti i plaćene kombinacije (studentske ugovore).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •