Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Repeated implantation failure (RIF)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj LaraLana prvotno napisa Vidi poruku
    Zrinkica nemam ti što pametno reći osim da možda kontaktiraš forumašicu LF na temi potpomognuta u Makedoniji jer su prije već im je postupak uspio u Makedoniji bili u Turskoj i tamo su im nekakvom pretragom otkrili problem u embrijima i zato nije uspjevalo.
    Ja ti se u to ne razumijem pa ti ne bi htjela na pamet bubat al evo ako ti može pomoći jer možda se ta pretraga ne radi kod nas u Hr.
    Sretno
    Hvala ti! Budem potražila. ❤
    Posljednje uređivanje od zrinkica : 23.03.2021. at 00:09

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

A sad vidim da nije svaki put hiper, pardon. Ali kako li se to dogodilo da se ništa nije oplodilo od 9 js, isto fulan tajming?
    Imaš li ti PCOS?

Dakle, ja sam obišla klinike u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Hrvatskoj (najmanje), nitko od njih nije radio neke analize zašto se embriji nisu ulovili. Bojim se da ta informacija ne doprinosi povećanju uspješnosti. Možda se nešto kasnije promijenilo, ali tada to nije imalo smisla. Ne pratim više IVF scenu. Tada sam se načitala hrpe znanstvenih radova.

zrinkica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2016

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    A sad vidim da nije svaki put hiper, pardon. Ali kako li se to dogodilo da se ništa nije oplodilo od 9 js, isto fulan tajming?
    Imaš li ti PCOS?

Dakle, ja sam obišla klinike u Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Hrvatskoj (najmanje), nitko od njih nije radio neke analize zašto se embriji nisu ulovili. Bojim se da ta informacija ne doprinosi povećanju uspješnosti. Možda se nešto kasnije promijenilo, ali tada to nije imalo smisla. Ne pratim više IVF scenu. Tada sam se načitala hrpe znanstvenih radova.
    Hvala ti na odgovoru.
    Ne znam kaj je bilo taj put da su fulali terapiju ili je bila prerana aspiracija, uglavnom takav šok nikad nisam doživjela ko taj dan kad su me zvali da se nisu niti jedna oplodile. Isplakala sam dušu.

Nemam pcos, lh i fsh su dobri.
    Zadnje sam vadila DHEA i to je snizeno dosta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •