Pokazuje rezultate 1 do 50 od 82

Tema: Repeated implantation failure (RIF)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Zrinkica koliko mi je ostalo u sjećanju ti nemaš PCOS?
    Ja sam trudnoću jedva ostvarila, 7-mi ivf mi je tek uspio. Nizak amh, malo stanica, nikada smrznutih embrija, znači uvijek novi ivf.....uffff. Bila sam jednom nogom već vani, jednostavno se potrošiš i ja te potpuno razumijem da tražiš odgovore, riješenje, iskustva....javit će se već netko. Imala si transfer 18 blastica.
    Jelena možda informacija zašto se embriji nisu ulovili ne doprinosi povećanju uspješnosti al doprinosi da se otvore neke nove stranice i razmišljanja o npr. donaciji, posvojenju.
    Sve u svemu zrinkica sretno ❤
    Posljednje uređivanje od sara79 : 24.03.2021. at 00:29

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj sara79 prvotno napisa Vidi poruku
    Jelena možda informacija zašto se embriji nisu ulovili ne doprinosi povećanju uspješnosti al doprinosi da se otvore neke nove stranice i razmišljanja o npr. donaciji, posvojenju.
    Razmišljali smo o donaciji, ali to nije bila opcija za nas. Uopće ne osuđujem nikoga tko se na to odluči, ali ne bih sad navodila razloge zašto ja nisam za to, nije bitno. Mi smo posvojili predivnog dječaka, ali da budem skroz iskrena, sam postupak posvajanja je meni bio puno stresniji od neuspješnih IVF-ova. Ali to je sve jako individualno, tako da je nezahvalno raditi ikakve savjete.

Ali ja se slažem s tim da treba napraviti sve pretrage koje ti mogu olakšati odluku. Samo sam protiv hrpe pretraga s kojima ne znaš što bi. Ja sam u znanosti i profesionalno tražim odgovore na pitanja, ali za neka pitanja sam naučila da mi ne trebaju odgovori. Mislim da sam prilično racionalna osoba. Moje pitanje je uvijek što ću s tom informacijom.

LF2, jako mi je drago da ste vi našli svoju sreću

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •